Mitt måste i garderoben: Vintage Levis ❥

Processed with VSCO with c1 preset

I veckans poddis snackar vi om stil och mitt tips om man ska satsa på ett plagg just nu är att införskaffa sig ett par vintage Levis jeans. Helst ljusa eller mellanblå. Det är verkligen det ultimata plagget i sommargarderoben. Man kanske tror att det är för varmt och visst de dagar när det är 28 grader och sol kanske det blir lite svettigt men oftast funkar det väldigt bra. Och dessa brallor har verkligen räddat många outfits för mig. Jag har dem både till jobbet med en blus och när jag går ut tillsammans med en partytopp!

Processed with VSCO with hb2 preset

Fina tillsammans med en stickad tröja. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Med en enkel sommartopp!

Processed with VSCO with hb2 preset

Lite rockig stil med en rockthisa!

Processed with VSCO with c1 preset

Skönaste byxorna jag har!

Processed with VSCO with c1 preset

Fina till vardags med en fin blus och klackar.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Även fina till hösten när du kan matcha med höstklackar, stickad tröja och väst. 

Processed with VSCO with c1 preset

De är det perfekta basplagget!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag har nött ut så många, de här är mina favoriter men de håller verkligen på att ramla sönder…

Processed with VSCOcam with a5 preset

Bästa av allt, de är så sköna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!