Min Suger Diary★

Processed with VSCO with hb2 preset

Ni som läst min blogg senaste veckan vet ju att jag försöker komma ifrån att äta godis varje dag.. Och nu är det dag fyra utan godis och det är fan inga problem. Okej, jag ska erkänna att jag åt lite på en efterrätt i måndags (ja, jag vet att det var första dagen) men jag glömde lixom bort och råkade bara beställa in en efterrätt – Men jag åt bara lite av yoghurtglassen och det kan ju knappt räknas…

Och resten av veckan har det gått så himla bra. Inte ens nu är jag sugen. Jag gjorde precis en smoothie med hallon och jordgubbar och den stillade allt begär. Och tänk, nu är det bara fredag kvar sen får jag äta lördagsgodis 😀 Yaaaay! Om jag ens vill ha, kanske skippar det också. Haha, nja ingen risk! Hur går det för er som också ville ha lite uppehåll?

Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!