Simple Look★ New Ray-Bans

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Solisar Ray-Ban Tshirt & Linne (sitter ihop) Zara Jeans Levis Boots Zara 

Så här enkelt kan det vara att klä sig snyggt och bekvämt. Jag har ju skrivit mycket om stil den här veckan (läs stora stilinlägget här!) och det här är verkligen en look som känns jag. Väldigt enkelt, avslappnad men med fina detaljer. I love it! I går tog jag mig även äntligen till NK och köpte ett par nya runda Ray-Bans. Jag har ju ett par sånna här fast den mindre modellen och de trivs jag inte bra i, jag har för stort fejs för dem. Så jag har tänkt köpa de stora men det har bara inte blivit av men nu så. Så de här kommer jag att LEVA i i sommar! Om någon är sugen på ett par mindre för 500 spänn mejla – [email protected] 

Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!