Min nya favoritbutik★

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter min frulle på Pom och Flora i morse gick jag en sväng på Söder för att köpa blommor eftersom det var fotodag för mig i dag. Och då hittade jag denna UNDERBARA butik som heter FatCat och ligget på Renstiernas gata 24. Det var ren magi att gå runt där inne och jag hade kunnat göra av med alla min pengar på ett kick. Och ja, självklart fick jag med mig massa fina saker som jag snart ska visa er 🙂

Processed with VSCO with hb2 preset

Drömmen!

Processed with VSCO with hb2 preset

Och inte nog med att allt var galet fint, även kvinnan som hade butiken var otroligt härlig. Jäkla drömställe!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ja, ni förstår ju att ni måste gå hit 🙂 Bilder på mina köp kommer snart! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • WOW! Vilken butik alltså! Skulle kunna flytta in där! Bor på Gran Canaria och har ännu inte hittat någon favvo inredningsbutik här förutom ZARA home!

  Ulrica 2016-07-23 13:10:07 http://www.ulrica.askmorling.se
  Svara
 • Åå, vilken mysig butik!! Den måste jag spana in och även brandstationen som du tidigare tipsade om! Älskar sånna mysiga butiker som inte är så vanliga och med lite roligare saker. Superkul att du tipsar om sånt!!
  Kram, ha en skön semester

  Tindra 2016-07-23 01:13:20 http://None
  Svara
 • Där va jag idag och strosade, butiken är ju magisk! Jag fick själv med mig två skyltar och tre små-vaser :))

  Linnea 2016-07-22 22:28:25 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!