Rocklook★

Screen Shot 2016-08-03 at 03.26.04

Jag har ju pratat en hel del om att jag vill hitta tillbaka till min lite mer rockiga stil men ändå blanda upp den med min nya färgglada och här måste jag säga att jag fick till den kombon riktigt bra. Skinnjacka, rocktisha, gul kjol och boots = perfekt sommarkvällslook! Håller ni med?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Såå snygg!!!

  alexandra 2016-08-05 19:58:26 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Jag hittade din blogg för ett par månader sedan och det är min nya favorit! Jag älskar hur inspirerande den är, hur mycket du bloggar och att du har så många bilder på outfits och även från ditt hem som är en sån dröm. 🙂 Nu har jag även börjat lyssna på din och vanjas podd och den är super! Ser fram emot mer från dig. xx

  michaela 2016-08-05 18:18:42 http://fudges.se
  Svara
 • Asså wow! Kkjolen är ju amazing. Vart är den ifrån? Har letat efter det perfekta gula plagget längr nu. In love!

  Liv 2016-08-05 16:16:57 http://None
  Svara
 • Älskar kjolen!

  T 2016-08-04 23:28:25 http://None
  Svara
 • Första gången jag hittar till din blogg tror jag! Gillar din insta så mycket! Jag undrar hur man hittar ditt Coin-halsband? Såå fint precis ett sånt jag letar efter.

  Elly 2016-08-04 19:56:25 http://None
  Svara
 • Hej bästa Josefin!

  Det här är till både dig och fina Vanja.

  Jag upptäckte er fina podd förra sommaren/hösten och har lyssnat på er till och från det senaste året. Den senaste tiden har jag hittat tillbaka till er podd igen och det är ta fan mig den bästa podden. Ni är så himla jordnära och det är så himla lätt att bli inspirerad och fyllas av energi av er. Jag skulle vilja tipsa om en himla viktig film som jag tror både du och Vanja hade gillat (den gick rakt in i hjärtat hos mig). Tycker ni borde se filmen Angry indian goddesses. Det är en riktig girlpower film om ett gäng indiska kvinnor. Den är ganska klyschig och kommer egentligen inte med något nytt men kan tänka mig att den är revolutionerande i Indien.

  Jag tycker ni är helt fantastiska som peppar så mycket om vardagsglädjen men något jag har tänkt på himla mycket de senaste åren är vardagskärlek. Med vardagskärlek menar jag små saker som kan göra en annan människas vardag lite ljusare. Det kan vara att heja på busschauffören på morgonen eller att ge en 20 till tiggaren utanför ICA eller att överraska en kär vän med en mysig fika. Jag har lovat mig själv att sprida mer vardagskärlek, till både mina nära och kära men också till de okända människorna i min omgivning. Anledningen till att jag har börjat tänka på det här mer och mer beror mycket på allt hemskt som har hänt i världen den senaste tiden. Jag tycker det är extra viktigt att visa kärlek i en tid som alltför ofta verkar mörk. Hoppas ni kan ta med er det här och peppa fler att visa lite vardagskärlek. En av dem finaste vardagskärleken jag har fått av en okänd människa var när jag pluggade på Espresso House för många år sedan och fråga om lösenord för Wifi vilket killen bakom disken svarade med att det kostade pengar (som fattig 19åring hade jag ingen lusta att spendera mer pengar). Besviken gick jag tillbaka till min plats och fortsatte dricka mitt kalla kaffe. 5 min senare kommer en kille (han jobbade på cafét) fram till mitt bord, lämnar en vit lapp utan säga något och går sedan tillbaka till att plocka disk. På lappen stod ett lösenord till deras wifi. Han hade hört mitt samtal med killen bakom disken. Jag tyckte det var så himla fint av honom och det gjorde verkligen min dag.

  Massa pepp och energi till er! Fortsätt inspirera!

  Hälsningar,
  P

  p 2016-08-04 13:48:12 http://None
  Svara
 • Snyggt med pop of colour

  Enna 2016-08-04 00:26:44 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Alltså såå snygg outfit!! Vill kopiera den rakt av ju! Kraam

  Kristina 2016-08-03 12:51:59 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Alltså kjolen, så himla fin!!

  Amanda 2016-08-03 11:42:20 http://amandafelicia.itgirls.se
  Svara
 • ÄLSKAR?!?!?!!!! <3 Kram!

  Ida 2016-08-03 10:08:35 http://nouw.com/idahansson
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!