Ta tid!


På semestern ska man ju ta tid för sånt man inte hinner. Så i dag plockade jag fram penslarna. Alldeles för länge sen jag målade! Så skönt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Josefine! För det första vill jag bara säga att du är fantastisk och att jag blir så inspirerad av dig! Till min fråga: jag undrar lite vem det är som tar alla dessa underbara bilder på dig? Är lite sugen på att börja blogga själv och vill ju då såklart ha ”in the moment bilder”, men fattar inte hur man får till dem. Tack på förhand! PS. Sluta aldrig vara så grym, puss!

  Mimmi 2016-08-20 02:03:30 http://None
  Svara
 • Gud vad härligt det ser ut att vara. Jag är inte bra på att freestyla när jag målar, däremot älskar jag att färglägga i målarböcker som lyckligtvis blivit så populärt nu. <3

  Zyllah 2016-08-10 12:38:12 http://zyllah.blogg.se/
  Svara
 • Vad mysigt! Det är ju verkligen sånt ma ska göra på sommaren. Göra allt man inte gör tid för i vanliga fall.

  Alexandra 2016-08-09 12:58:23 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Men hääärligt att släppa loss kreativiteten, tror faktiskt jag skulle uppskatta att måla, om man bara kommer förbi den där *måste skapa nått fint*-spärren liksom 🙂

  ISA 2016-08-07 18:18:01 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad härligt. Njut av din tid finaste Josefin 🙂
  Jag brukade också måla, något jag alltid gjorde när jag var på vårt landställe. Nu har jag dock jobbat flera sommrar i rad och därmed inte riktigt haft tid.
  Ditt inlägg fick mig verkligen att sakna målandet/ritandet och hur lugnet det gav mig. Måste försöka skapa tid i min vardag till det.
  Tack för en så inspirerande och härlig blogg!
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2016-08-07 17:23:52 http://mariannelle.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!