Back at work❥ (så peppad!)

Processed with VSCO with hb2 preset

Heeeeeeej bästa ni!! Äntligen måndag och jag är tillbaka på både jobbet och bloggen. Och det känns så jäkla skönt. Semester i all ära men herregud vad jag mår bra av rutiner känner jag redan. Sista veckan nu när jag flängt runt har jag faktiskt inte mått så bra. Jag har längtat lite hem, till vardagen, till lite ordning och reda faktiskt. Jag har lixom känt mig lite orolig i själen. Jag tycker ju att jag är en ”free spirit” men jag kan lätt bli lite för fri och det blir lätt lite för rörigt. Jag behöver lixom lite ramar att hålla mig inom för att må optimalt bra. 

Och det kände jag att jag gjorde när jag kom till jobbet i morse. Jag var dels så himla glad över att träffa alla men också bara över att vara här. Eftersom jag jobbar med något jag älskar finns det ingen ångest med att komma tillbaka till jobbet, tvärtom! Och så har vi fått nya cyklar på jobbet som man får låna och det var ju en underbar nyhet att komma tillbaka till. Lånade en direkt för att den passade så bra med min outfit, haha!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Jag känner också så himla mycket pepp inför den här hösten som ju typ är här nu. Och jag tror att allt det lite kickas igång i dag och att det är därför jag känner mig lite extra pirrig. Jag kan alltså typ inte hantera peppen inför vad som komma skall. Det kommer bli SÅ jäkla bra och jag kommer kunna berätta mer för er snart <3 Och ännu mer om höstlöften och pepp kommer i veckans poddis som kommer ut på onsdag!!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Älskar även min outfit i dag som är lite otippad. Den här sidenklänningen har hängt i garderoben med lappen på i något år då jag känt att den känns så himla uppklädd. Men vips fick jag en ide att ha den med en avklippt collagetröja och converse så blev den inte lika ”finfin” längre. Riktigt bra kombo tycker jag! Tröjan kommer från Zara och klänningen från My Way. Vad tycks?

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag fick hjälp av bästa Sunniva på jobbet med att fota dagens outfit. Hon bloggar också – Läs hennes blogg här!

Processed with VSCO with hb2 preset

Nu rocker vi den här hösten!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Älskar denna outfit!! Unik, men ändå något man lätt kan inspireras av! Kommer definitivt ha på mig något liknanade snart!! <33

    Moa 2016-08-16 17:27:29 http://None
    Svara
  • Åh vad härligt! Höstpepp är en underbar feeling verkligen!

    Alexandra 2016-08-16 12:14:08 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara
  • Sommaren blir bara kortare om vi ska påstå att det redan är höst, men härligt att någon är taggad! Och väldigt snygg outfit!

    Sofia 2016-08-16 03:01:19 http://None
    Svara
  • Jag tycker att den där outfiten var alldeles extra superfin! Riktigt bra kombo 🙂

    Alexandra 2016-08-15 23:32:08 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Så härligt att läsa om din höstpepp, den smittar av sig!! Här är det fortfarande asvarmt så hösten känns ganska långt borta men den kommer nog snart 🙂

    Sandra Nicole 2016-08-15 22:59:18 http://None
    Svara
  • Hejsan!
    Jag hörde underlivspodden det avsnittet som du var med i (var asgrymt) och har lite frågor om p-piller. Jag funderar nämligen på att skaffa det. Om några månader ska jag på ett tre veckors läger på havet så skulle vara skönt att slippa mensen då. Funkar p-piller så? Alltså får man ingen mens? Det hade varit skönt att slippa finnarna oxå 🙂
    Älskar dig Jossan.. KRAM! <3

    Becka 2016-08-15 22:24:09 http://None
    Svara
    • Svar på Beckas kommentar.

      Hej gulle, du har ju mena en gång i månaden med p-piller. Men det finns nog andra alternativ annars. Kolla med ungdomsmottagningen <3 kram!

      Josefin Dahlberg 2016-08-15 23:07:20 http://None
      Svara
  • Det här är nog ändå bland det snyggaste du haft på dig de senaste veckorna! Eller ja, jag tycker det i alla fall, lagom uppklätt, lagom avslappnat, lagom allt men ändå så långt från lagom som det bara går! Supersnyggt och hamnar direkt i inspirations-mappen!

    Beatrice 2016-08-15 22:10:49 http://herbariumet.blogg.se
    Svara
  • sådär ska man ju känna för jobbet alltså! tror alltför många är på fel arbetsplats och har jobbångest varje söndag! känner att jag kommer behöva en del höstpepp detta år dock, är så inte redo för kyla!! håller tummarna för höstpepp i poddis <3

    ISA 2016-08-15 19:18:33 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Så.himla.fint! Önskar mig en vardag där jag också kan gå i sidenklänning. Kramis!

    Josefine 2016-08-15 19:14:44 http://None
    Svara
  • Ha en fin vecka.

    Louise 2016-08-15 18:59:04 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!