Leopard Lady★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Hatt Beyond Retro Jacka och blus H&M Jeans Levis Boots Zara

Hej gullisar! Hoppas ni har en bra dag i dag. Det har jag! Det har varit fullt upp med att komma i kapp på jobbet efter semestern. Men det känns fortfarande skönt att vara tillbaka och igång!

I dag har jag på mig min nya blus som jag köpte i Köpenhamn. Jag hade köpstopp men när jag och Vanja gick förbi H&M och jag såg den här maaaaaagiska blusen kände jag att jag inte kunde leva utan den…… Så det blev ett köp! Jag lyckades även sno med min den här fina leopardjackan från Vanja i morse efter vi poddat. Jag skulle precis gå och så såg jag den hänga i hennes hall och tänkte ”den passar ju perfekt till min outfit!”. Och hon var såklart gullig och lät mig låna den 🙂 Fin va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!