Frågepoddis ★ Fråga vad ni vill!

27264152291_17713535bf_h

Nästa vecka är det dags för en FRÅGEPODDIS! Yaaaaaay! Så kommentera det här inlägget med vad ni vill så kommer vi ta upp flera av frågorna i nästa veckans poddis <3 Så kul!! Fråga på!! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer
 • Hej Josefin o Vanja!
  Måste bara säga att jag älskar er podd och längtar till varje onsdag då jag får lyssna på er ännu en gång!
  Jag har ett litet problem… jag är 20 är tjej som jobbar på en PR Byrå och har kontrakt till december men kanske får förlängning. Men jag har planerat att åka och resa ett tag med en kompis. Men nu har jag lite svårt att bestämma om de är dumt att kanske säga upp ett väldigt bra jobb som jag trivs på och ut och resa och se världen några månader eller om jag ska stanna hemma och jobba om jag får förlängning. (har ingen högre utbildning så kan vara svårt att få liknande jobb i framtiden)
  Vore så tacksam för ert svar!
  Kramis!

  L 2016-08-22 14:47:41 http://None
  Svara
 • Hej Josefin o Vanja!
  Måste bara säga att jag älskar er podd och längtar till varje onsdag då jag får lyssna på er ännu en gång!
  Jag har ett litet problem… jag är 20 är tjej som jobbar på en PR Byrå och har kontrakt till december men kanske får förlängning. Men jag har planerat att åka och resa ett tag med en kompis. Men nu har jag lite svårt att bestämma om de är dumt att kanske säga upp ett väldigt bra jobb som jag trivs på och ut och resa och se världen några månader eller om jag ska stanna hemma och jobba om jag får förlängning. (har ingen högre utbildning så kan vara svårt att få liknande jobb i framtiden)
  Vore så tacksam för ert svar!
  Kramis!
  Linnea

  Linnea 2016-08-22 14:40:41 http://None
  Svara
 • Hej, jag vet inte riktigt hur jag ska tänka och ni är ju så himla kloka!
  Jag, 23, och min kille, 27, har varit tillsammans i drygt fem år. Jag har fast jobb, han börjar sista året på sin utbildning som kommer ge jobb. Vi bor i en trea i en stad vi trivs i. MEN han vill inte ha barn, ser sig inte som en pappa. Jag däremot har velat det så länge som jag minns, kan inte tänka mig att vara utan. Vi trivs väldigt bra ihop och jag vill verkligen inte gå ifrån honom. Hur ser ni på vår framtid? Tacksam för kloka ord.
  Puss, Cecilia

  Cecilia 2016-08-21 22:20:56 http://None
  Svara
 • Hej! Har en fråga till er poddis. Är trött på alla kläder i min garderob, vill verkligen byta ut allt men har inte råd. Har ni några tips på hur jag kan göra för att få en ”ny” garderob utan att behöva byta ut allt?

  Emma 2016-08-20 16:02:01 http://None
  Svara
 • Hej!
  Älskar eran pod poddis och älskar dig och Vanja med här har jag bara frågor till dig.

  Vad är din naturliga hårfärg?

  Du pratar om att du har två systrar men nämner bara Victoria, hur är din relation med den andra och vad har hon för vardag?

  Mimmi 2016-08-20 03:51:05 http://None
  Svara
 • Röker du eller Vanja?

  Anna 2016-08-19 16:35:30 http://None
  Svara
 • Hejsan!

  Jag undrar hur ni ser på etik inom journalistiken och livsstilssegmentet. Inom traditionell journalistik råder praxis att man inte accepterar bjudresor eftersom man då riskerar att hamna i ett beroendeförhållande till de man ska granska. Råder/borde det råda samma förhållande inom livsstilsområdet eller hur ser ni på detta. Kan Modette skriva kritiskt om t. ex. Gina Tricot efter att ni accepterat deras bjudresa? Jag menar inte att låta negativ men det vore intressant med en diskussion kring detta. Jag saknar en kritisk bevakning av det här området, både av mode- och skönhetsindustrin.

  Sofie 2016-08-19 16:19:10 http://None
  Svara
 • Hur går det med menskoppandet?
  Blev själv inspererad ut av poden att börja så hade varit kul att veta hur det går för er. Kramar!

  Malin 2016-08-19 08:35:33 http://None
  Svara
 • Hej!

  Vilka är era tre bästa egenskaper?
  Bästa barndomsminnet?
  Vad skulle du ge för råd till ditt 16 åriga jag?
  Favorit färg?
  Favorit möbel?

  Evelina 2016-08-19 01:36:16 http://None
  Svara
 • Hur ska en hålla peppen uppe när en söker jobb efter jobb, går på intervju efter intervju men får avslag efter avslag?…

  Emelie 2016-08-19 00:28:47 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Jag har egentligen ingen fråga, men vill bara ge er en massa kredd och kramar för poddisen! Ä l s k a r d e n. Ni verkar vara världens härligaste människor och man önskar ju bara att man kunde komma där och hänga med er varje vecka. Eller att ni poddade varje dag.. 🙂 jag blir alltid så pepp på livet när jag lyssnar på er och vill bara styra upp mitt liv till att bli ännu härligare än vad det redan är! Så stort tack och många kramar till er <3

  Sandra 2016-08-18 23:36:01 http://None
  Svara
 • Hej! Tack för att ni är så härliga personer 🙂

  Vi undrar om ni kan fastna i tankar som hindrar ert flow i vardagen? Och hur gör ni för att komma förbi dem?
  Exempel: Fastnar i ”Tänk om väggen blir ful i rosa??” innan du målade den-tankar.

  Mvh Karin och Maila

  Maila 2016-08-18 22:17:13 http://None
  Svara
 • Hej! När den här poddisen sänds så är jag på uppropet på Södertörns Högskola för att se om jag kommer in på programmet journalistik och multimedia, då jag är typ tioende reserv just nu… Jag har dock kommit in på Digitala medier på Stockholms universitet, men jag vill helst läsa journalistik så jag håller tummarna!!

  Min fråga till dig Josefin, är vad du lärde dig för bra saker och vad du har mest nytta av idag från dina år på Södertörn? Vilken kurs var roligast och var det något som var extra krävande och svårt?
  Jag är iallafall sjukt peppad på hösten, då jag både börjar plugga och flyttar till Stockholm denna veckan(!!) Tack Josefin och Vanja för en helt underbar pepp-poddis som har hjälpt mig supermycket med positiv energi!

  Alexandra 2016-08-18 15:26:50 http://None
  Svara
 • Hej! Älskar er podd och följer er båda på lite olika ställen runt om på nätet, och min fråga är kanske mest till Vanja, men även till dig Josefin.

  Hur kan man få igång en träningsrutin? Om man aldrig aldrig någonsin varit intresserad av träning, tycker att det är särskilt roligt eller har någon att träna med? Jag har ett träningsprogram från en sjukgymnast för min rygg, men hemma har jag ingen motivation och jag är mest av allt rädd för gymmet. Har du/ni några tips eller tricks för att komma igång, och för att hålla det uppe när man väl börjat?

  Beatrice 2016-08-18 15:11:30 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Vet att ni båda undviker/inte alls dricker alkohol. Har precis slutat & undrar om ni har något knep när någon frågar ”ska inte du ha något” eller ”varför dricker inte du” och menar att man är tråkig. Tack för bästa podden! Puss

  M 2016-08-18 03:39:57 http://None
  Svara
 • Hur ska jag lära mig hålla i mina pengar och inte shoppa upp allt?
  Går mitt sista år i skolan och har 2 jobb + studiebidrag vilket blir en hel del pengar tillsammans men ändå är allt slut + nallat från sparkontot varje månad. Hur kan jag få ett stopp på detta och lära mig spara???

  Victoria 2016-08-18 01:09:29 http://None
  Svara
 • Hej bästa ni!
  Har ni, eller har ni haft några komplex när det gäller ert utseende? Isåfall vad har ni haft komplex över? Vad har ni gjort för att komma över det/vad gör ni för att försöka komma över det? Har ni några generella tips och råd kring hur man kan tänka kring komplex och hur man kan försöka bli av med det?

  Vore jättekul om ni vill svara på frågan/frågorna i poddisen. Ni har alltid så kloka tankar, tips och råd kring kluriga och jobbiga saker.
  Stor kram och massa kärlek till er, ser verkligen fram emot denna frågepodd!!

  Johanna 2016-08-17 23:52:06 http://None
  Svara
 • Vilka är era erfarenheter/tankar kring Tinder?:)

  a 2016-08-17 23:51:31 http://None
  Svara
 • Åh så kul!!!

  1, Livepoddis? Kommer ni ha det snart igen? Vore verkligen superdunderkul!!
  2, Favorit inrednings samt klädaffär för tillfället?
  3, Erat bästa köp?
  4, Vanja, du sa i en poddis att ditt drömköp är en rolexklocka men Josefin vad är ditt?
  Ha det bäst
  Massor av kramar

  Tindra 2016-08-17 23:40:27 http://None
  Svara
 • Er podd är bara bäst!!!!
  Jag undrar:
  -Vad är det värsta ni varit med om respektive det bästa?
  -Finns det något särskilt ni inte delar med er av i sociala medier? (Självklart säkerligen massvis men om det är något ni gjort ett aktivt val att inte prata om)
  -Är ni engagerade politiskt? Vilken sida (röd/blå)? Om ni inte vill säga – varför inte? 🙂
  -Ni har pratat om barn i barnavsnittet men undrar mer hur ni tänker kring barn just nu, kan ju ha ändrats!

  Tack återigen för bra podd!!!!

  iso 2016-08-17 21:53:29 http://None
  Svara
 • Hej!

  Vill först och främst säga att jag älskar er poddis. Den ger sån inspiration och vardagspepp!

  Min fråga är: Hur tänker ni kring ämnet mode och hållbarhet?

  Köper ni exempelvis äkta pälsar (typ pellobello) eller försöker ni hålla er till konstgjorda material? Likväl klädmärkens produktionsland och mijöpåverkan? Jag tänker att eftersom ni båda är insatta i modebranschen vore det intressant att höra era åsikter ur ett hållbarhetsperspektiv.

  Kramis

  Sofie 2016-08-17 20:45:19 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja hitta min personliga stil och tycker att ni båda är så bra på att kombinera era plagg till roliga outfits, så vad har ni för tips när det gäller att hitta sin stil? Jag tycker att hur jag än gör så blir mina outfits bara en kombination av jeans och en tshirt och en kofta – det blir liksom inte så där lager på lager-snyggt som det ser ut på er haha. Svårt att förklara, men jag vill helt enkelt lära mig allt ni kan om att göra en outfit lite roligare 😉 Kan ni inte ge lite stiltips, vilka plagg bör alla ha i sin garderob, hur kan man klä upp en tråkig outfit etc?

  Rebecka 2016-08-17 19:50:57 http://None
  Svara
 • Hej, ni när skolan sätter igång har jag lite frågor angående skolan.
  1. Hur gick det för er i skolan med betyg?
  2. Vad tyckte ni om nationella proven?
  4. Har ni något tips om hur man kan göra det mysigare och hemtrevligare i skolan?
  5. Tips på att få bättre betyg?

  Elise 2016-08-17 18:52:23 http://None
  Svara
 • Hej bästa ni! Jag är sjutton år och har lidit av anorexi och svår depression i flera år! Jag vet att i alla fall du Jossan har haft problem med maten, och din vilja och ditt mod har fått mig att komma en bra bit på vägen!

  Men jag har verkligen ett stort problem, varje gång jag ser mig själv i spegeln börjar jag storgråta för jag avskyr mitt utseende, om någon ger mig en komplimang så kan jag aldrig ta den på allvar utan tror att de skojar. Tyvärr avskyr jag iprincip allt med mig själv. Och jag vill inte leva såhär. Jag har lyssnat på alla era avsnitt och ni är UNDERBARA, men hur ska jag ta mig ur det här? Jag pratar med mamma och pappa ibland men vill inte tynga ner dem för mycket då de har så mycket att stå i, och jag har testat en rad olika psykologer men det funkar bara inte, jag har iprincip inga kompisar heller, och ingen som hör av sig..
  Förlåt för negativitet, men hur ska jag kunna må bättre när jag har en djävul i skallen som nedvärderar mig hela tiden?

  Stora kramar

  C 2016-08-17 17:25:47 http://None
  Svara
 • Hej!

  Vad skulle ni vara om ni inte jobbade med det ni gör idag?

  Vilka 2 resmål står härnäst på er bucketlist?

  Vilken stad/land vill ni bo i framtiden i?

  Ha en härlig onsdag!=)

  Sara 2016-08-17 17:19:45 http://None
  Svara
 • Hejsan! Gud vad kul 🙂 Jag har en knasig fråga men tycker den är kul att fråga folk..Om ni hade en butik och fick bara sälja tre saker, vad ni än väljer kommer det sälja massor och det behöver inte vara saker som finns (typ att sälja en superkraft) eller har något med varandra att göra, vad hade ni sålt?

  Jenny 2016-08-17 16:39:42 http://None
  Svara
 • Ni är noga med att värna vardagsglädjen. Men jag går i skolan och tycker det är fruktansvärt. Jag kan inte bara skippa skolan även om jag vill. Jag trivs i min klass, det är bara så tråkigt och längtar bara hem hela dagen. Har ni några tips för att hur jag ska börja tycka om min vardag? Just nu försöker jag bara överleva veckorna och leva på helgen. Men får ångest innan helgen ens är slut.

  Kajsa 2016-08-17 15:29:55 http://nouw.com/kajsakassman
  Svara
 • Åh så kul! Jag undrar om ni har några nya höstlöften inför denna hösten? Tyckte det var så intressant förra året när ni berättade och hur ni har följt upp dem under året som gått! Kram! 🙂

  Linda 2016-08-17 14:40:47 http://None
  Svara
 • Du som har så bra koll mode, vad ser du för hösttrender i år? Alltid kul att höra om 🙂

  Ska ni testa gäster i podden framöver? Skulle tycka det var superkul om tex din syrra gästade!

  Linn 2016-08-17 13:31:31 http://None
  Svara
 • Hej gulligaste ni och tack for verdens besta, mest peppiga podd! Jag undrar om ni har några tips til hur man slapper av med og hittar ro/lärar at lita på när ting er bra om man (som mig) har uplevd endel tunga grejer. Jäg lever med en ångestlidelse og upplever at jag inte riktig vågar lita på at jag har det bra i mitt liv, i mina relationer med mig selv, familj och min underbara pojkvenn. Radslan for at det skal gå åt helvete er så stor. Hjelp.

  Bea 2016-08-17 13:15:50 http://None
  Svara
 • Vad hette Vanjas perfekta läppstift?

  Berätta om en drömdag. Unn och tips.

  Sminktips.

  Sarah 2016-08-17 13:14:58 http://None
  Svara
 • Jossan! Jag undrar hur du upplevde din utbildning och studietid? Hur var skolan? Programmet? Om du hade fått välja om idag – hade du fortfarande valt samma utbildning?

  KRAM!

  Hanna 2016-08-17 12:41:37 http://None
  Svara
 • Halloj!
  Jag undrar hur ni tycker att man kan hantera familjemedlemmar som är anledningen till att man mår dåligt? Man kan ju inte riktigt sluta prata med människor som bor i samma hus som en själv, så hur ska man då eliminera den negativiteten? Ta hand om er, tusen kramar!!

  Clara 2016-08-17 12:24:08 http://None
  Svara
 • Vart tror ni att ni befinner er om 10 år? Kram kram

  Martina 2016-08-17 11:11:04 http://None
  Svara
 • Bästa sminktips??

  anna 2016-08-17 11:00:37 http://None
  Svara
 • Hej underbara vanja o josefin!
  Jag undrar över hur ni ser på svartsjuka, vad är otrohet och hur man vågar lita på att man är den enda för en annan person.

  Jag är väldigt rädd för att min kille ska ”kolla in” andra, tänka på andra tjejer som snygga o sexiga osv..

  anna 2016-08-17 10:59:02 http://None
  Svara
 • Vad är era bästa karriärstips?
  Hur går det med kärleken Jossan?
  Ni är bäst och man blir helt varm i kroppen av att lyssna på er! Är man lite nere onsdagmorgonen är man inte det efter att ha lyssnat på er <3

  Matilda 2016-08-17 10:58:41 http://None
  Svara
 • Skulle ni inte kunna filma en poddis så man kan få se er ”live” också? Vore superduperkul! 🙂

  Ellen 2016-08-17 10:47:32 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Hej Josefin & Vanja!

  kul med frågestund,
  här kommer mina frågor 🙂

  1. Vilken är enligt er de 3 mest framgångsrika bloggerskorna i Sverige, och varför? följdfråga – har ni någonsin varit avundsjuk på någon annan bloggare?

  2. Hur ställer ni er till skönhetsoperationer? Skulle ni själv kunna tänka er någon?

  3. Hur hanterar ni svartsjuka vid relationer? Några genrella tips för att slippa?

  4. Hur skall man hantera skitsnack, skall man låtsas som ingenting eller vara försiktig i dessa människors närvaro? Det är svårt när man själv ”växt ur” den perioden.

  Tack för en grym podd!! // Lisa 🙂

  Lisa 2016-08-17 10:28:11 http://None
  Svara
 • Tjabba!! Jag har nyligen börjat följa dig och Vanja på diverse sociala medier samt börjat lyssna igenom hela eran podd (är på sminkavsnittet) och måste bara få säga att fyfabian vad ni är bra!!!! Älskar allt ♡♡♡ Och du Josefine är min Sienna Miller.

  Här kommer min fråga – vem är din största stilinspiration? Har du en annan Sienna Miller på lager? Kramar

  Agnes 2016-08-17 10:20:48 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!