Happy Friday★ Ta greppet om din egen lycka!

IMG_0579-(1) IMG_0581-(1) IMG_0582

Glad fredag på er bästa ni! Som ni vet jobbar jag ju hemifrån på fredagar och jag måste ju ändå säga att jag äääääälskar fredagar för det. Jag tycker väldigt mycket om att jobba med mina grymma tjejer på redaktionen men att få köra sitt eget race hemma på fredagar är verkligen magiskt. Jag började dagen med en låååång promenad på en och en halv timme och nu sitter jag här vid min nya skrivbordshörna och jobbar. Så himla mysigt!! 

Jag har en riktigt bra feeling i dag, det har ju varit lite rörigt i min hjärna ett tag nu som jag berättade om i veckans poddis (lyssna på den här!) men nu har jag rett ut vissa saker och landat och det känns riktigt jävla skönt och rätt!! Så i dag har jag peppat upp med mig allt som jag gillar. Blommor, smoothie, grym musik, bloggen, fota och ja bara njuta av den här fredagen. Alltså ta greppet om min egen lycka som vi pratar om i veckans poddis! Hoppas ni också får en fin dag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skrivbordet är to die for 😀

  Emma 2016-09-08 12:04:49 http://www.emmae.se
  Svara
 • Hej ! Du verkar så härlig och glad..gillar poddisen. Jag undrar om du har nåt tips på hur man blir mer glad och mindre orolig? Jag oroar mig för allt. .att jag ska vara elak, att jag ska misslyckas, att ingen ska tycka om mig, att jag ska må dåligt etc etc…liksom hur tänker du ? Tex om nån inte gillar dig..hur slutar man ta åt sig så mkt?

  Elsa 2016-08-19 18:10:53 http://None
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   elsa; mitt tips kommer från jossan och kan appliceras på så många bra sätt. tips: ADDERA BRA SAKER.
   det går inte att trolla bort ”dumma tankar” över en natt, men det går att lära att tänka bättre om sig själv (extra viktigt!) och sitt förhållande till omvärlden o därmed bli tryggare i sig själv = mindre oro.

   jag har övat mycket och börjar äntligen nå fram, jag är snart 30 o började när jag gjorde slut med mitt ex för några år sen. nu har jag insett detta på vägen också; tydligen är 95% av de tankarna jag tänkte samma som jag tänkte igår; vilket blev en jävla käftsmäll – KAN INTE gå o slösa mina dagar på att oroa mig för något som jag ändå kommer vara rustad att klara av, OM det händer. om jag inte oroar mig kommer jag nog också vara i starkare skick att klara vad det nu än är för utmaning eller så jag ställs inför eftersom oro = stress = risk för sämre sömn, sämre immunförsvar, påverkan på ätmönster ex.

   och; ta inte inte för mycket ansvar för andras känslor/tankar. om du nu skulle vara elak (?) har den andra personen ett ansvar att säga till dig. jag menar inte att brudar ska gå runt o vara otrevliga, tvärt om, men man behöver inte heller ta så mycket hänsyn o vara till lags som vi kvinnor håller på med. om vi ens slackar till lite är vi inte närheten av hur de flesta män förhåller sig till omvärlden; de bryr sig i vart fall inte om att kvinnor ska få plats (bildligt o bokstavligt).

   långt nu men min sista; meditation. för mig är det att slappna av och djupandas. är det lättare att andas in eller lättare att andas ut idag? hur känns det att vara jag idag? vad bär jag med mig till den här stunden? det handlar inte om att tänka ”ingenting”, eller styra tankarna, det handlar om att inte låta tankarna styra dig. du kan ta kontroll, om du övar. det tar tid. är sååå värt det.

   sätt nu på den här låten, HÖGT, och rocka röven av pepp till dig själv och hur bra du är, syster! https://open.spotify.com/track/19jlhoMuEcRzQyI6VupxSp

   ps om inget av detta känna lockande kan jag bara trösta att det blir lättare med åren. mvh snart 30.

   Sara 2016-08-20 06:24:17 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!