Mina måsten i sminkväskan ❥ Jämför priset innan du köper!

I samarbete med prisjakt

IMG_0528

Det finns många saker man inte ska jämföra här i livet. Utseende, kroppar, mående – det får dig bara att må dåligt. Vad du däremot mår bra av och tjänar pengar på att jämföra är att jämföra priset på dina favoritprodukter innan du köper dem. Om du får in det som en rutin att alltid kolla upp vad du kan hitta dina favoritprodukter till bäst pris kommer du i långa loppet spara MYCKET pengar. På Prisjakt.nu kan du även klicka i ”bevaka priset” – om du gör det på dina favoriter kommer du få ett mejl om när priset sjunkit och du kan alltså fynda dina favosar till superbra pris. Så himla smart!! Och vem gillar inte att spara pengar när vi shoppar?!

Här är några produkter jag ALLTID har i sminkväskan och som jag sparar flera hundralappar på att jämföra innan jag köper nya.

IMG_0530

Min concealer från By Terry är ett måste i min sminkväska! Den trollar bort prickar, mörka ringar under ögonen och åker fram flera gånger under dagen. Jämför priset på den här!

IMG_0529

Min ögonbrynspallete från YSL använder jag både till brynen och som ögonskugga till vardags. Den är grym eftersom den har både en mörk och en ljusare färg så man kan få till en färg som passar en perfekt. Kolla in prisskillnaden på den här!

IMG_0533

Min ögonbrynsgel från By Tonya Crooka sätter mina bryn på plats varje dag. Grymt tips till er som vill ha lite ”ruffsiga” bryn. Jämför priset på den här!

IMG_0532

Mitt favoritpuder som jag pudrar på flera gånger under dagen för att matta ner ansiktet kommer från By Terry. Jämför priset här!

Lästips: Kolla in mina favoritprodukter i badrumsskåpet här!!

I samarbete med Prisjakt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!