Dagens Outfit★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Keps H&M★ Fuskpäls Zara ★ Blus H&M ★ Jeans Levis

Så här ser jag ut i dag. När jag gick hemifrån i morse var det grått och kallt men sen blev det ju sommar igen under dagen sååå det var lite för varmt men fint i alla fall tycker jag 🙂 Nu ska jag på kvällspromis och sen blir det att kolla någon serie i soffan. Skön måndag! Hoppas ni har haft en bra dag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Josefin!
  Jag är en 19 årig tjej som precis flyttat upp till Stockholm för att starta ett nytt liv. Jag har ingen chans till att plugga vidare redan i år och ska därför jobba och försöka skapa mig ett nytt liv och så. Men det är inte så lätt, vilket jag såklart visste när jag bestämde mig för att flytta hit. Jag har sökt alla möjliga jobb men där nappar det inte så bra och på så sätt kan jag inte skapa mig nya kontakter (jag känner ingen i Stockholm).
  Kan inte du ge mig något tips på hur jag kan möta nya människor eller vart jag ska gå och vad jag kan göra?

  kram

  Ida 2016-08-23 19:16:33 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!