Josefin❥ Vanja

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

VECKANS PODDIS ÄR HÄÄÄÄÄÄÄR! Bästa på hela veckan ju?!?!??! I det här avsnittet svarar vi på era frågor – TACK alla som tagit sig tiden att ställa en fråga och tyvärr hann vi inte svara på alla. Vi får helt enkelt ha fler frågepoddisar! 

Vi hinner prata om det mesta hår, svartsjuka, framtiden och kärleksförklaring till varann. Det och massa, massa mer i veckans poddis som ni kan lyssna på här eller i någon av poddapparna om ni söker på ”Josefin och Vanja”. PUSS PÅ ER!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!