Fashion Week Day 1❥ Outfit

Processed with VSCO with hb2 preset

Det här har jag på mig i dag: Keps från H&M Stickad tröja från Bik Bok (som jag köpte i går) Väst från Line of Oslo, skinnbyxor från Dante och skor från Henry Kole. Älskar den här looken. Bekväm och snygg, precis som jag gillar det! Fast det blev galet varmt då och då… Men men det var det värt!!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Älskar de här skorna! Faktiskt ganska sköna, har knatat runt i dem hela dagen fast nu är jag iof lite trött i fötterna.. Men så snygga 🙂

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Over and out! Nu ska jag jobba undan lite till på redaktionen, sen blir det hem och mysa i soffan med en godispåse 😀 Hoppas ni har haft en fin måndag! Snart kommer det bilder från vår mysiga Modette-lunch vi hade i dag som vi alltid har under modevecka! Håll utkik! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!