Världens bästa helg ❥

Processed with VSCO with hb2 preset

Hej på er gullisar, hoppas ni mår bra och har haft en härlig helg. Jag har haft en av de bästa helgerna i mitt liv för min bästis GIFTE SIG!! Varför har ingen sagt att det är så här kul med bröllop? Då hade jag gift mig för länge sen, haha.. Jag har varit på bröllop tidigare men aldrig med någon som jag står så när och herregud vad magiskt det var. Helgen började med pizzakväll hemma hos bruden som Foodora levererade, tackarr!! Sen fixade och pratade vi tills vi upptäckte att klockan var två och vi blev lite stressade över att vi måste få sömn så vi skulle vara pigga på bröllopsdagen så vi la oss och sov faktiskt bra allihopa!

Processed with VSCO with hb2 preset

Bröllopsdagen började med frukost innan det var dags att gå till frisören! Så mysigt!

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter några timmar av piff var vi redo för vigseln och titta va vacker hon är. Så himla fin, min bästa bästa vän som jag är så himla glad för. Hennes och hennes mans (!!) dag blev verkligen magisk. Allt gick så bra det bara kunde! Jag var toastmaster tillsammans med en av brudgummens vänner och även det gick ju bra!! Tack för världens bästa dag och grattis till er underbara dag! Ha en MAGISK bröllopsresa! Processed with VSCO with hb2 preset

Alla de här ballongerna släppte vi sedan upp mot himlen tillsammans – Så fint!!

Processed with VSCO with hb2 preset

I natt tog vi taxi från Dalarö hem till stan igen och i morse vaknade jag ju såklart supertidigt men väntade några timmar med att gå upp och myste i sängen i stället.

Processed with VSCO with hb2 preset

Sen mötte jag upp den här pinglan för ett Nellyevent på Brillo! Vad vi gjorde får ni se sen 🙂

Processed with VSCO with hb2 preset

Sen var det dags för brunch med min andra bästis och hennes kille, MUMS!! Ja men ni förstå ju att jag haft en underbar helg, så mycket kärlek!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!