Bloggtips❥ Sofie Tilli

Processed with VSCO with c1 preset

Okej hörrni, jag har ett härligt bloggtips jag hoppas ni tar till er. Det är en ny Modetteblogg och det är en NEW YORK BLOGG. Hur härligt?

Processed with VSCO with a6 preset

Det är Sofie som börjat blogga hos oss. Sofie började som praktikant hos mig på Modette-redaktionen förra hösten, efter sin praktik fick hon jobb som tv-reporter på Nyheter24 men nu har hon flyttat tillbaka till New York för att avsluta sina studier. Och vi båda tyckte att det var en jättebra idé att hon skulle blogga från ”the big apple” och att hon såklart ska göra det för Modette. Och jag ska såklart träffa henne nu när jag är här, så himla roligt!! Läs hennes blogg här!

waterfall2

Hon är även grym på hår och hennes Instagram är den perfekta källan för grym hårinspo – Följ henne här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!