Min helg i bilder★ New Jersey

Processed with VSCO with p5 preset

Hej gullisar, sorry för att jag inte bloggat på hela helgen.. MEN som ni vet åkte jag och mamma till vår släkt i New Jersey i fredags och som ni vet kommer ju ”family first”.. Men ni kommer på en stark andraplats så nu ska jag dela med mig av var vi gjort i helgen. Jag har det verkligen så himla bra här!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Det första jag gjorde när jag kom var såklart att ta ett dopp i poolen 😀

IMG_7925

Efter badet var det var dags för middag i solnedgången. Så magiskt!! Det sjuka är att jag INTE har något filter på.. Sååååå fint!!

Processed with VSCO with p5 preset

Började lördagen med en kaffe med hasselnötssmak – SÅÅÅÅÅ GOD!!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Sen chillade vi mest vid poolen, så härligt med lite mer sommar!

Processed with VSCO with hb2 preset

På kvällen åkte vi upp till huset där mina släktingar växte upp för att titta på solnedgången. Så fint ställe!! Dock står huset tomt nu, därav tom pool. Blir ju rätt sugen på att köpa… Meeeeeen njaaaa kanske inte ändå eller om några år när jag har massa miljoner som bara ligger, då jäklar!!

Processed with VSCO with p5 preset

I dag hängde vi på båten hela förmiddagen, så himla härligt!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Och jag passade på att plöja The September Issue… 800 sidor… Fast iof är det ju typ 90% annonser men ändå, helt klart preppad med modeinspo till hösten!!

Processed with VSCO with p5 preset

Och ikväll blev det VATTENSKIDOR!!! Så himla kul! 

Processed with VSCO with p5 preset

Det har verkligen varit några magiska dagar här i NJ. I morgon har vi några fler grejer vi ska göra innan det är dags att packa väskorna och åka in till syrran i New York 😀 Såååå bra vecka!! Ses där!! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!