Vad jag vill med bloggen❥ Och hur jag tänker!

Processed with VSCO with a5 preset

Hej fina ni, jag får en hel del frågor om varför jag började blogga, hur jag kommer på saker att blogga om, vad mitt mål är med bloggen mm. Så i dag tänkte jag skriva lite om det. För mig är ju bloggen en del av min dag, mitt liv. Det har blivit som att borsta tänderna, det är något jag gör varje dag. När jag är med om något jag tycker passar bloggen vill jag fota det eller skriva om det efter. Det lixom ingår i mina dagar, det har blivit så självklart för mig.  Och det blir extra tydligt när jag börjar att umgås med en ny person, typ någon jag dejtar, för då påpekar ofta personen det jag gör och jag själv förstår hur mycket tid jag faktiskt lägger på det, varje dag. 

Så det är ju bra att jag tycker att det är så himla roligt eftersom det tar mycket av min tid. Men det är ju också mitt jobb. En väldigt stor del av mitt jobb och kommer att bli en större del av mitt jobb snart då jag kommer att satsa ännu mer på bloggen. Mer om det kan jag berätta snart 🙂 

Processed with VSCO with a5 preset

Keps H&M ★ Randig polo Second Female ★ Jeans Levis

Så varför bloggar jag då? Jo, från början var det ett sätt att komma in i branschen, att synas, att knyta kontakter och för att få inspirera framförallt med mode. I dag är min blogg något helt annat. Den har hjälpt mig in i branschen, jag har gått från opersonlig modebloggare till personlig livsstilsbloggare och den är nu en stor del av mitt dagliga jobb. I dag ser jag bloggen som ett ställe där jag och ni kan inspirera varandra tillsammans. Det finns knappt någon bättre känsla än när jag skrivit ett längre inlägg och frågat er om något och jag loggar in och ser massor av kommentarer. Det känns i hjärtat. Och det vill jag göra mer av. Jag vill skriva om sånt som påverkar er, inspirerar er. Men jag vill också inspirera med min stil, så som bloggen började. Jag vill skriva om vilka sminkprodukter jag använder, om vad jag äter till frukost och vilka blommor jag köpte till helgen. Jag vill att min blogg ska vara en plats för både högt och lågt. Inget ska vara för dumt eller för seriöst. För det är så jag är. Jag älskar att bi engagerad i viktiga ämnen men jag älskar också att shoppa nya kläder och nytt smink som jag egentligen inte behöver. 

Och om jag ska lyssna på er verkar det vara just det som ni uppskattar mest med min blogg, blandningen. Har jag rätt? 

Processed with VSCO with a5 preset

Jag vill att man ska må bra när man läser min blogg, man ska få en bra feeling. Men man ska också få tänka efter då och då. Och man måste inte alltid hålla med mig. Jag vet att jag kan ha ett sätt att se på livet som inte alla andra har och de kan inspirera vissa men det kan också uppröra andra och det är okej. För oavsett vad man känner har man i alla fall fått tänka till. Och det är ju helt okej att tycka olika. 

Och vad gör jag när min inspiration är slut? Vad bloggar jag om då? Som tur är har jag ju oftast en hel del fantasi och ideér som bara ligger och väntar på att få bli bloggade så det händer rätt sällan att det står helt still. Men mitt bästa knep de dagar då det går rätt segt är att spana in andra bloggar för att få inspiration, det funkar alltid! 

Processed with VSCO with a5 preset

Vad har jag för mål med bloggen då? Jag har ju huuuuuundra ideér om vad jag vill hinna med i livet och bloggen är lixom själva grunden till det mesta. Det är mitt sätt att marknadsföra saker, det är här jag får ideér, det är här jag får reda på vad ni gillar. Så mitt mål med bloggen är att få ännu närmre kontakt med er och att ni ska bli ännu fler såklart. På så sätt kommer jag kunna fokusera mer och mer på bloggen och kunna göra ett ännu härligare ställe för er att bli inspirerande på. Och kunna utveckla andra produkter som jag tror ni kommer att gilla. 

Mitt första mål med bloggen var att få jobb i branschen, att få komma in på modeveckan, att få synas – och allt det har hänt sen jag startade bloggen för snart fyra år sen. Och det är tillsammans med er!! Det är tack vare er jag kan göra allt det här. Därför är mitt mål att kunna ger er så mycket inspiration jag bara kan. Oavsett om det gäller smink, kläder eller djupa ämnen. Och det är därför era åsikter är viktiga för mig. Ni skriver ofta förslag på blogginlägg till mig som jag älskar att läsa. Och snart kommer jag ha mer tid att kunna göra alla dessa roliga blogginlägg ni vill se. Och det gör mig så otroligt glad. Det är ett till mål som kan bockas av! 

Processed with VSCO with a5 preset

Men det som glädjer mig allra mest är när jag får kommentarer som de här. Det på riktigt känns i mitt hjärta!!

”Jag vill bara säga vilken otroligt stor inspirationskälla du är för mig. Din Snap gör mig så glad varje dag! Ibland när jag känner mig nere så försöker jag tänka på att jag ska vara lite mer ”Josefinig”! Stort tack för allt du gör, det betyder väldigt mycket för Mig och många andra!”

”Josefin, du inspirerar mig dagligen. Vilken underbar människa du är! Du är en person som ofta får mig att tänka till en gång till om det är värt att bli sur över småsaker. Jag har lixom blivit gladare sen jag började följa dig. Jag har ifrågasatt vardagsnegativiteten. Du har inspirerat mig till att bli ett gladare jag. Tack så himla mycket för det Jossan!” 

Alltsåååååå….. VA?!?! Jag blir så rörd igen när jag läser det här. Jag vill inte skryta med massa fina kommentarer men jag påbörjade det här inlägget för ett par dagar sen och så fick jag dessa två kommentarer samma dag och kände bara att jag måste ta med de så ni förstår vad som får en att göra allt det här. Jag älskar er! Ni är bäst! Ni kan göra vad ni vill med era liv – glöm inte det! Ni äger ert eget liv! Låt oss göra det bästa vi kan av det! Puss på er bästa ni! <3 <3 <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Vilket inspirerande inlägg och härligt att läsa om hur du ser på din blogg! Du lyckas verkligen inspirera oss läsare och jag gillar, precis som du skriver, blandningen på din blogg. Och måset avsluta med att hylla din och Vanjas podd! Så himla himla himla bra!! Jag hoppas ni fortsätter i all oändlighet med den och självklart med era bloggar 🙂

  Janina 2016-09-07 18:14:11 http://dietiststudent.com
  Svara
 • Har börjat hänga med Ida-Marie, en av dina kollegor 🙂 och snappade upp din blogg omedelbart. Vill bara säga att du är inspirerar mig väldigt mycket och vill tacka dig för det. Fortsätt på detta spår – heja dig!

  Sriwanna 2016-09-07 15:17:50 http://sriwanna.elsasentourage.se
  Svara
 • Hej! En ny läsare här och jag tycker du och din blogg är grym så här stannar jag kvar 🙂 Kram Annika

  Annika Larsen 2016-09-07 10:50:04 http://annikalarsen.se/
  Svara
 • Hittade till din fina blogg för ett år sen och det är nog den bästa blogg jag nånsin läst!!! (och den första som jag besöker ofta ;)) Så fin kläd- och inredningsstil och den bästa inspirations- och peppkällan, man blir alltid så glad när man tittar in på bloggen!!! Kram!!!

  Elin 2016-09-07 01:10:22 http://None
  Svara
 • Hej! Ville bara säga att du är så inspirerande, gillar din blogg, mår bra av att läsa den och du ger en så härlig energi:)

  Anna 2016-09-06 22:50:01 http://None
  Svara
 • Måste börja med att tacka dig för din underbara blogg och allt du delar med dig! Din blogg är verkligen en plats för inspiration, en massa härliga berättelser och glädje. Det sistnämnda som kanske den viktigaste faktorn, enligt mig. Jag blir alltid så otroligt glad av att läsa din blogg!
  Josefin, du är en så glad tjej, fylld med livsgjälde som smittar av sig!
  Fortsätt så! You go girl! Du är grym!! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Marianne 2016-09-06 22:41:29 http://mariannelle.com/
  Svara
 • Motivationen är på topp! Har själv nyligen börjat blogga med min kompis, kan säga att du alltid är min största inspo 🙂

  Elise 2016-09-06 20:39:20 http://nouw.com/lindkvistliljeholm
  Svara
 • Vi <3 dig!

  Linda 2016-09-06 20:08:11 http://None
  Svara
 • Åh jag bara måste säga att jag helt håller med de två kommentarerna du tog med i inlägget! Jag har också kunnat bli mycket mer gladare som person, för du inspirerar vekligen, på så många sätt. Och du sprider genuin glädje! Alla behöver en Josefin

  Caisa 2016-09-06 18:57:15 http://None
  Svara
 • Fan va gött att du ska satsa mer på bloggen!
  Det är så tråkigt när ens favorit bloggare prioriterar ned bloggandet, gör sin hemsida mindre personlig eller lägger ner helt (förståeligt men tråkigt). Jag hittade din blogg för något år sedan och sedan dess har det varit den första sidan jag tar fram när jag sätter mig vid datorn. Du är inspirerande! Framför allt på grund av alla varierade blogginlägg och många bilder. Det märks att du till skillnad från många har en utbildning inom detta. Dina texter håller en hög nivå 🙂 Tack för en bra blogg som gör mig glad!

  Lina 2016-09-06 18:55:38 http://None
  Svara
 • Vi är SÅ många fler än de som skrev de där kommentarerna som får inspiration och pepp av dig! Jag känner mig lite jobbig och besvärande som kommenterar så ofta !? men jag blir verkligen glad av att kika in här och känner en *allt är möjligt* känsla, samtidigt som det är bra mix och inte bara mode här. Keep it up girl <3

  ISA 2016-09-06 17:00:51 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Woow! Jag älskar detta inlägg. Så kul att få höra dina tankar kring bloggen.

  Veronica - var dig s 2016-09-06 15:45:41 http://musicismyboyfriend.spotlife.se
  Svara
 • så himla intressant att läsa! att blogga är inte lätt alltså, och det handlar konstant om att reinvent oneself men också hålla banan på var man vill med bloggen. du gör hur som helst ett fantastiskt jobb, älskar att läsa här även om vi nog är rätt olika. <3

  linn 2016-09-06 14:03:02 http://linnwiberg.metromode.se
  Svara
 • Älskar ditt skrivbord!

  Emma 2016-09-06 13:22:46 http://www.emmae.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!