Höstens trender ❥ Lyx Vs Budget

Tradera_Josefin_Vanja

Hej på er gullisar! Hörrni, vem vill inte se så där härligt snajdig ut när man strosar ner för gatan? Jo men alla eller? Fast man vill ändå komma undan så att man har råd att äta och ja leva, eller hur? Jag och Vanja gör ett grymt samarbete med Tradera där vi hjälper er att sno looksen från modeveckan fast till budgetpris. Alltså det klassiska Lyx VS Budget-tänket. Hur bra?? 

Kolla in min och Vanjas shop på Tradera där vi samlat alla våra modefavoriter som gör dig trendig på ett klick!

Spana in videon där vi visar upp lite godbitar ur garderoben och berättar om hur man ser snygg och trendig ut till budgetpris!

Som ni vet var ju jag på plats under modeveckan för att spana in de senaste trenderna och jag kan avslöja att DET GÅR att få tag på de rätta plaggen just nu på Tradera till ett MYCKET LÄGRE PRIS än att shoppa i butikerna till ordinariepriset!! Så nu kör vi!

STaw16_26

Stylein AW16 

tradera_sammet

En stor trend jag såg mycket av på visningarna var sammet, gärna i vinrött eller mörkblått och en snygg sammetsjacka kan du såklart hitta på Tradera. Kolla in den här från Rodebjer som ligger i vår shop! 

MNO_0345-1

STAND SS17

Tradera_acne_rosa

En annan stor trend jag såg både nu under modeveckan inför vårens kollektioner men också under modeveckan i våras där höstens kollektioner visades upp är rosa. Think pink alltså! Och då gäller just den här ljusrosa färgen som jag personligen tycker är helt magisk! Varför inte satsa på en snygg Acnetröja i höstens snyggaste färg och dessutom köpa den till halva priset? (Finns i shoppen!)

WWaw16_9-2

Whyred AW16

Tradera_kappa

Något som är trendigt VARJE höstsäsong är ju en snygg, skräddad kappa. Vilket gör att det kommer nya fina modeller varje år MEN egentligen liknar de ju varann en hel del. Så varför köpa en ny för 2000 kr när du kan fynda en till minst halva priset men som ändå är helt rätt?! Spana in den här – Så himla fin! (Finns såklart i vår shop)

OCH HÖRRNI, om ni sitter på massa snygga plagg hemma som används allt för sällan. PASSA PÅ ATT SÄLJ DEM NU! För fram till 18 sept säljer ni kläder, skor och accessoarer för halva provisionsavgiften (max 5 saker). Använd koden: FASHIONW

Okej, nu klär vi oss snyggt och trendigt – fast till en bra peng! Så bra! Nu kör vi!

 I samarbete med Tradera

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!