Bilderna som fick mig att klippa av mig håret ★

PANDORA_SHORT_HAIR

Jag får ofta frågor om jag har ångrat att jag klippet av mig håret. Svaret är nej. Aldrig. Jag hittade den här tjejen av en slump på modesajten WhoWhatWear för ett och ett halvt år sen. Efter att jag scrollat igenom hennes Instagram och såg de här bilderna tog det tre dagar och en omröstning på jobbet så hade jag likadan frisyr. Och det är nog bland det bästa jag gjort. Jag tycker att jag passar såååå mycket bättre i kort hår. Nu låter jag iof det växa ut lite men bara så att de närmar sig axlarna. Inte längre. Men alltså hur snyggt är det? Nu när jag kollar på dessa bilder igen känner jag hur saxen ropar… haha.. Puss J!

Spana in hennes Instagram här!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Samma gäller mig ? De va du som fick mig att låta lockarna falla ? Snyggt jobbat ????

  2017-02-17 23:33:28 http://None
  Svara
 • Angående kommentarerna om du ”ångrar dig”: Så trist med detta konstanta fokus på [kvinnors] hårlängd; ju längre desto bättre och alla förväntas vi (kvinnor) vilja ha långt hår (och om vi inte har det är vi förstås avundsjuka på de som har det…not). Det provocerar många att en som kvinna _väljer_ att ha kort hår, tyvärr.

  Med det sagt så tycker jag att du passar OTROLIGT bra i ditt korta hår. Det ger dig en fin edge och framhäver verkligen ditt ansikte så bra. Så stå på dig och keep cutting that hair! <3

  Maria 2016-09-13 01:19:18 http://None
  Svara
 • Och det var efter att jag sett bilder på DIN korta frisyr som JAG klippte av mig håret. Vilken snöbollseffekt 🙂 Håller med, du passar verkligen i kort, det lyfte hela ditt utseende 🙂 Det gäller mig med, trivs så mycket bättre efter klippet! Blev ännu mer taggad efter dessa bilder!

  anna 2016-09-10 18:53:37 http://None
  Svara
 • Och det var duuuu som fick mig att våga klippa det förra hösten! Trivdes också så bra i det!!!! Nu blir man sugen på så kort igen ja 😀 Puss!

  Lina 2016-09-10 09:37:33 http://None
  Svara
 • Så himla fint! Det var efter att jag sett dig med kort hår jag med klippte mig kort! Har aldrig trivts så bra med mitt hår som nu och det är verkligen jag med kort hår. tack för en grym blogg och massa pepp! 🙂

  Amanda 2016-09-09 21:01:12 http://None
  Svara
 • Det är verkligen superfint med kort! Både fint, men också så himla skönt. Inga jättelånga toppar som lindar sig runt halsen när en vänder sig om i sängen eller dyker ner på tallriken när en sträcker sig efter saltet.

  Ellen 2016-09-09 19:47:23 http://lindbergellen.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!