Summer Look❥

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Sunnies Chloé Top Brandy Melville ★ Shorts Levis ★ Boots Zara

Alltså det här är typ det mesta man kan ha på sig i den här staden just nu… Jag som ÄÄÄÄÄÄLLLLLSSSSKKKAAARRR att gå lättklätt…. NOT! Men men det är bara svettas på helt enkelt. Pratade med en kollega i dag som vad avis på att jag är här och jag var avis på att han fick vara hemma i hösten. Jag har det superbra här men ser verkligen fram emot  att få komma hem och ha höst. Det är ju min favroitårstid 🙂 

Its so hot here in the big city…. This is all you can wear!! I love it here but I really looking forward to go home to Stockholm and enjoy the fall. My favorite season! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!