När man kommer på att man lever sin dröm ★

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag kom på en sak häromdagen. Att jag är i New York, att jag går på visningar, hänger backstage och blir bjuden på härliga events och middagar. Allt det jag drömde om för några år. Ända sen jag såg Sofi Fahrman och Elin Kling blogga om bilder från NYFW har jag drömt om att få göra samma sak. 

Och där är jag ju nu!! Det är så lätt att man glömmer bort att stanna upp och reflektera över var man är i livet. Det är så lätt att bara köra på. Oavsett om det handlar om att hänga på modeveckan i New York, om att få det där jobbet man sökt eller om att komma in på sin drömutbildning. När något man drömt om helt plötsligt blir verklighet är det lätt att man bara kör på utan att stanna upp och känna efter. Det här var min tredje modevecka i New York och jag minns att jag var lyrisk den första gången då det var vinter och köldrekord i New York – jag var överlycklig! Samma känsla fick jag i dag när jag kom hem från en visning ställde mig i hissen och åkte upp till mitt hotellrum. Då kom jag på det – Jag är här, jag gör det jag älskar, jag får träffa folk jag ser upp till, jag får leva min dröm!

I did it! Och det ska jag inte glömma bort. Allt är möjligt – men man måste våga Dream big och såklart Work hard! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Backstage på Vera Wang!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Vera Wang i full action att kontrollera modellerna inför visningen!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Så härligt att få hänga och jobba med vår underbara New York bloggare på Modette – Sofie!

Processed with VSCO with hb2 preset

Och jag är så glad över att just Tuva är vår vinnare av It Girls och att jag får uppleva att detta tillsammans med denna härliga tjej! Läs Tuvas blogg här!

Nu ska jag sova min sista natt i New York för i morgon åker jag hem. Sov gott bästa ni!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej:) vart kommer Tuvas ”pyjamas” i från?? , jätte fin!

  Sara 2016-09-18 20:59:11 http://None
  Svara
 • Åh att få gå på Fashion week är min stora, stora dröm!! På samma sätt som du såg Sofi Fahrman och Elin Kling en gång i tiden ser jag också dig bland dom:) Att få jobba så nära mode och med något man verkligen brinner för och tycker är super kul, önskar jag också få göra en dag!! Åh blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på det 🙂 Tack iallafall för en super bra blogg, du inspirerar mig så som jag någon gång hoppas kunna göra <3

  Rebecca 2016-09-16 18:43:14 http://None
  Svara
 • You go girl! Tack för härliga dagar!! Ses snart igen kram <33

  sofietilli 2016-09-16 17:23:33 http://None
  Svara
 • Förstår precis hur du menar! Jag jobbar för en djurrättsorganisation och driver ett digitalt modemagasin om veganskt mode vid sidan om mitt heltidsjobb, och får nypa mig i armen många gånger. Att jag får jobba med det jag brinner för efter många år av jobb som mest kändes meningslösa. Det är så lätt att ta det för givet, men det är ju så sjukt kul egentligen. En blandning av att vara lyckligt lottad och ha jobbat hårt!

  Sascha 2016-09-16 13:53:02 http://www.vildamagazine.com
  Svara
 • Du är så grymt inspirerande Josefin!
  Att gå på modevisningar är något jag även drömmer om och hoppas någon dag att kunna jobba inom branschen!
  Keep it up girl! You rock! 🙂
  xx

  Marianne 2016-09-16 09:23:46 http://mariannelle.com
  Svara
 • Underbart, njut! Var är din ursnygga klänning ifrån?kram

  Ida 2016-09-16 08:03:08 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!