Cleanse Week❥

Processed with VSCO with c2 preset Happy Monday gullisar! Är ni peppad på en ny vecka? Det hoppas jag! Jag kickar igång den här veckan med en cleanse för jag ska nämligen BARA äta raw food i fem dagar. Alltså inget kaffe, inget bröd OCH INGET GODIS!! Vi får se hur det här går… Ne, men jag är superpeppad! Efter två veckor i Usa med pizza, burgare, bröd, donuts och godis – varje dag känns det som att min kropp behöver en rensning för att jag ska få bort suget att äta något sött varje dag!! Så jag signade upp mig på Doctor Salads cleanseingprogram och nu är jag igång. 

Nu sitter jag och äter lunch, så himla gott. Den här röda röran är supergod!! Jag började alltså dagen med att hämta ut min matpåse från Dr Salad och fick en grön smoothie att börja med till frukost och efter det…

Processed with VSCO with c2 preset

Åt jag mitt första mellanmål som var en chiapudding med bär och musli – så gott!! Mumsigt värre att vara nyttig ändå 😀 Man får alltså mat för hela dagen. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Så himla bra! Det känns redan jättebra!

Meeeeeen så är det ju första dagen också, eller ja första dagen vid lunch, ganska många timmar kvar på första dagen. Vi får se hur jag känner senare i veckan. Det blir spännande! Bloggar såklart om det så i får följa med på tåget och se vad som händer 🙂

Hörs sen! Puss J!

Okey, So I will only eat raw food for five days. No suger, no coffee, no NOTHING!!!! But Im exited. I really need this!! I will keep u updated on how Im doing!! Wish me good luck!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josse! Tänkte bara fråga, hur får du och de andra modette tjejerna era tänder så vita? Ni dricker ju kaffe osv. Behöver tips hehe

  Sofie 2016-09-20 00:04:19 http://None
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   haha… Ja vet inte… Jag äter massa godis och dricker kaffe men har klarat mig rätt bra 😀 Tycker dock att de börjar bli lite gula…. 🙁

   Josefin Dahlberg 2016-09-20 12:56:30 http://None
   Svara
 • Vad spännande! Lycka till med allt!

  Alexandra 2016-09-19 19:33:07 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!