Happy traveler★

Processed with VSCO with c2 preset

Resväska från Rimowa

 

Jag älskar att resa. Att se nya saker, att träffa nya människor, smaka på nya rätter, hitta nytt godis (hehhe..), ja att få uppleva nya saker helt enkelt. Men efter ett tag räcker det. Då vill jag hem. Jag känner det lixom i hela kroppen. Man kanske kan tro att jag är en sån (grundat på vad jag får höra rätt ofta) som skulle kunna bo i New York, resa runt jorden i månader men så är det inte. Jag älskar Stockholm, mitt hem, mitt liv här, mina vänner, mitt jobb. Och jag vill inte vara ifrån det för länge. Det kanske beror på att jag är lite beroende av att känna mig trygg och vad det grundar sig i kan man säkert få reda på om man rotar i livet. Men jag trivs med att ha det så. Att få resa mycket, uppleva nya saker och upptäcka nya saker med sig själv men sen älskar jag att kom hem. Jag blir lixom lite hög på den känslan. Det är som att jag upplever saker hemma på nytt och blir lite nykär i mitt liv. Det kanske låter flummigt men så är det verkligen. Och jag skriver det här nu för det är precis så jag jag känner nu. Jag är så glad över min New York resa och jag är så glad över att vara hemma igen.

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Borta bra men hemma bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!