Home Sweet Home★

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset Hej gullisar, hoppas ni mår bra! Nu är jag hemma igen och det känns så himla skönt. Jag har bara tagit det lugnt hela helgen, var så trött efter att ha missat en natts sömn på vägen hem. Men ikväll blev jag rastlös och började möblera om hela mitt vardagsrum….. Mamma kom förbi och hjälpte till och vi beställde hem mat med Foodora. Valde veganska burgare från The Plant som var jättegoda, tips till er som bor på söder!

Nu har jag ställt i ordning det mesta men är långt ifrån klar… Men jag somnar när som helst så måste lägga mig. I morgon är det dags för jobbet igen. Så peppad! Sov gott bästa ni! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!