Jag slutar på Modette ❥

Processed with VSCO with c1 preset Okej, nu är det ute. Ni som redan hunnit lyssna på veckans poddis har ju redan hört vad det är som händer men jag tänkte förklara för er alla hur det ligger till.

Ja, jag slutar alltså som chefredaktör på Modette efter 2 år och åtta månader. Jag bestämde mig för det här för ett halvår sen och nu är mina sista veckor på Modetteredaktionen här. Jag jobbar den här och nästa vecka men sen blir det inget mer Modette för min del. Det känns väldigt sorgligt nu när jag skiver det i ord. Jag har en stor kärlek för Modette. Det är ju min bebis. Jag har vakat över sajten varje dag under dessa år, jag har haft många grymma brudar som kommit och gått på redaktionen, duktiga bloggare, roliga projekt, events, ja listan kan göras lång. Jag har haft världens roligaste jobb helt enkelt. Det känns i hjärtat att jag lämnar. Det kommer bli svårt att släppa tyglarna och inte längre vara med och styra denna underbara, peppiga och fina sajt!

Processed with VSCO with c1 preset
Men det har helt enkelt blivit för mycket för mig. Jag hinner inte med allt. Jag kan inte längre göra ett bra jobb på alla olika delar jag håller på med. Under mina år på Modette har det byggts på nya saker hela tiden. Från att bara vara chefredaktör och blogga lite grann gör jag i dag utöver min chefredaktörstjänst, min podd, jobbar dagligen med min blogg och Instagram, It Girls, jobbar med ett stort hemligt projekt och jobbar med flera olika varumärken. Men det går inte läge till så jag var tvungen att välja bort något och då kändes det här som det mest naturliga steget. Jag slutar inte för att jag inte trivs utan det bara går inte att göra ALLT. Efter snart tre år av galet mycket jobb har jag insett att jag inte har fler timmar än andra människor och att jag måste anpassa mig efter det. Så nu har jag äntligt gjort min läxa och ser så mycket fram emot min stora förändring, även om det såklart känns sorgligt att lämna Modette…

Men jag lämnar min bebis i trygga händer på våra grymma redaktörer Sara och Lisa som jag vet kommer göra ett kanonjobb! Och som tur är flyttar jag inte så långt, utan bara några våningar ner i samma hus. Jag kommer nämligen jobba kvar halvtid på Nyheter24-gruppen där jag kommer jobba med ett stort projekt jag nu jobbat på under ett års tid. Något som vi snart kommer lansera som jag är GALET PEPP på! Det jag kan avslöja är att det handlar om produkter som riktar sig mot tjejer, produkter jag ÄLSKAR och som jag hoppas att ni också kommer att ÄLSKA! Min blogg flyttar inte heller speciellt långt bort, utan till vår systerportal Blogg.se där jag kommer ha min egen sida. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Och en annan sak som gör att jag typ spricker av pepp är att jag och världens bästa Vanja ska flytta ihop!!! På ett kontor alltså! Vi kommer ha väääääääärldens gulligaste kontor på Söder där vi ska sitta och skapa grymt innehåll på både bloggen och podden till er!

Processed with VSCO with hb1 preset

ALLTSÅ. JAG ORKAR INTE!! Jag är så peppad på det här att jag snart går av. Och det känns så skönt att få säga det högt efter alla dessa månader som jag jobbat för fullt på denna förändring. 

Såklart vet jag ju inte hur allt kommer att gå men jag har en bra magkänsla. Jag säger bara Fuck it, Dream Big, Just Do It, Make It Happen och KÖR SÅ DET RYKER!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
  • ÅÅåh du är så grym! Min största inspirationskälla just nu helt klart! 🙂 Typ det bästa som hänt mig är att ha hittat er podd, hihi. Lyssnar jääämt! Än så länge har jag dock bara hunnit till typ januari 2016 meen jag försöker komma ikapp er, haha.

    Sandra Emilia 2016-09-26 15:39:41 http://sandraemilia.com/
    Svara
  • Heeeej Jossan! Jag tycker att du gör helt rätt – ser fram emot att följa din resa <3
    LYCKA TILL! Puss & kram /Emma

    Emma 2016-09-23 10:17:24 http://emmahiltunen.itgirls.se
    Svara
  • LYCKA TILL!! Det kommer gå så bra för dig och Vanja! Så kul att vi ska få ännuuu mer av ”Josefin och Vanja”
    KRAM <333

    Tindra 2016-09-22 23:04:32 http://None
    Svara
  • Lycka till!! <3 Måste bara säga att jag älskar din blogg och blir lika inspirerad varje gång jag kikar in!! Har själv startat en blogg nu vilket känns så kul!

    Paula 2016-09-22 21:24:18 http://nouw.com/paulawallin
    Svara
  • Modigt och häftigt. Lycka till! 🙂

    Sofia 2016-09-22 20:20:49 http://None
    Svara
  • […] Och tack för alla fina ord jag har fått efter att jag gick ut med att jag slutar på Modette (läs inlägget här!) Ni är så himla peppande och härliga, så glad över att ni […]

    Svara
  • Heja fina du!! Du gör helt rätt. Begåvad, ödmjuk, tuff, modig och så in i bomben drivande. Allt detta besitter du och ni två ihop kommer att lyckas fantastiskt bra. Stort lycka till på alla sätt och vis! Kram

    Åsa 2016-09-22 11:10:59 http://None
    Svara
  • Assåååååååå vad kul! Och vilket himlans peppigt avsnitt! Fullspäckat med pepp och sprudlande energi från början till slut. Och jag älskar att ni VERKLIGEN lever som ni lär – inte bara dreamar big utan tar det vidare till just do it och så vidare. Så himlans coola är ni!

    Therese 2016-09-22 00:49:32 http://None
    Svara
  • Vad roligt med nya äventyr! Ska bli så kul att få följa! <3

    Alexandra 2016-09-21 21:54:25 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara
  • Så roligt! Lycka till!!!

    Saga 2016-09-21 20:27:39 http://www.devote.se/sagaisabel
    Svara
  • Men åh vad spännande! Tror att det kommer att bli superbra. Låter som ett jättebra steg. Lycka till! 😀

    Amanda 2016-09-21 20:27:23 http://amandafelicia.itgirls.se
    Svara
  • VAD SPÄNNANDE!! STORT LYCKA TILL MED ALLT!
    Du är så grymt inspirerande – du kör verkligen ditt eget race och rör dig hela tiden framåt! Fortsätt så <3
    Och såsåså härligt att du och Vanja skall ha kontor ihop!! Ni är bäst!
    xx
    http://mariannelle.com/

    Marianne 2016-09-21 19:22:28 http://mariannelle.com/
    Svara
  • Wow va roligt Josefin! STORT lycka till!!! Förändringar i livet är så viktiga och jag är supernyfiken på det nya projektet!
    Men betyder det här att det inte blir någon mer it girls-säsong? Hehe!

    Kram kram!

    Katja Inga 2016-09-21 19:16:51 http://katjainga.itgirls.se
    Svara
  • förstår såklart det känns läskigt och lite ledsamt, alla förändringar är ju LITE otäcka. Men alltså fatta peppen!! nu får ni se exakt hur långt ni kan gå! detta kommer bli så roligt att få följa! ert kontor kommer vara STOCKHOLMS FINASTE, MYSIGASTE, PEPPIGASTEEEE!

    ISA 2016-09-21 18:27:45 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hejja Jossan <3

    margaux 2016-09-21 17:41:43 http://None
    Svara
  • Låter som drömmen! Grattis och så mycket pepp!

    Anna María 2016-09-21 15:42:32 http://annamarialarsson.se/blogg
    Svara
  • Så spännande och stort lycka till!! Kommer förstås att fortsätta följa dig, för du både inspirerar och peppar en <3

    Sari 2016-09-21 15:21:07 http://rodeo.blogg.se
    Svara
  • Lyssnade precis på poddisen och vad roligt att ni båda tar nya steg i era karriärer!! Låter som det kommer bli hur bra som helst och det är jag säker på när det är ni två som gör det. Ser framemot att se vad ni kommer bjuda på framöver och jag älskar att ni följer magkänsla och inspireras oss andra att göra detsamma! 🙂

    Jania 2016-09-21 14:28:58 http://dietiststudent.com
    Svara
  • Lycka till Josefin, det kommer att bli super! Så nyfiken på det nya projektet nu 🙂

    Sascha 2016-09-21 13:27:34 http://www.vildamagazine.com
    Svara
  • Älskar din blogg Josefin, du är GRYM och inspirerande! Kommer följa dig vart du än flyttar. Kram!

    Julia 2016-09-21 13:22:52 http://None
    Svara
  • ÅÅÅHHH GRATTIS!!! Jag har inte hunnit lyssna på podden ännu, såg den inte igår men ska lyssna genast. KÄNDE att det var något sånt här på gång när jag läste att Vanja skulle sluta på Glammom. Alltså vilken DRÖM!!! Ni kommer göra så jävla mycket bra grejer, det kommer gå asbra för er!! Ihh så glad nu hahahaa FETT GRATTIS!!

    Sandra Nicole 2016-09-21 13:22:29 http://www.sandranicole.se
    Svara
  • Lyssnade på podden imorse, blev så glaaad för er skull! Ni är så grymma som lyssnar på er själv och kör järnet på det ni tror på. Ni är så modiga! Täääänk på allt härligt ni har framför er!!!!! Kramis! <3

    Lina 2016-09-21 13:03:13 http://None
    Svara
  • Wow! Grattis till en nystart! Förstår att det känns jättesorgligt samtidigt, men åååh, vad kul att du och Vanja ska ha kontor tillsammans 🙂

    My 2016-09-21 12:58:18 http://finest.se/mygerdin
    Svara
  • Kommer att bli gryyyymt ju 😀 stort grattis till ditt nya äventyr!

    Sriwanna 2016-09-21 12:55:02 http://sriwanna.elsasentourage.se
    Svara
  • Grattis!!! Det är på detta sätt man utvecklas som människa. Vi måste samla på oss erfarenheter som vi lär oss av för att sedan stolt gå vidare. <3

    Emma 2016-09-21 12:35:31 http://www.emmae.se
    Svara
  • Det kommer att gå så jäkla bra för er!! Du vet ju att jag såå gärna hade velat hänga med dig på Modette i år, men jag vet att din tid är inne för nya projekt! Jag är SÅ glad för din skull! Jag ser redan fram emot att hälsa på er på nya megamysiga kontoret och gosa med mopsen!!!

    Tuva 2016-09-21 12:31:18 http://www.modette.se/tuvaalicia
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!