Underbar start på morgonen med innocent ❥

I samarbete med innocent 

Processed with VSCO with c2 preset
I går hade jag en magisk morgon tillsammans med de här härliga tjejerna, Frida, Edita och Anja, för att smaka på innocents nya premiumjuicer. Vi åt och drack en mysig och en väldigt fin frukost tillsammans ute på vackra Djurgårdsbrunn och en bättre start på dagen är ju svår att få. 

Processed with VSCO with c2 preset

Jag älskar juice och dricker det varje morgon, jag känner lixom att min frukost inte är komplett utan något kallt att dricka. Och självklart vill jag dricka bra juice, utan massa socker och så vill jag att den är gjord på riktiga råvaror. Och det är precis var innocents nya premiumjuice är. De två nya smakerna som heter ”Sicilian blood orange” och ”Dark berry” är gjorda på handplockade frukter och bär för att ge en så god smakupplevelse som möjligt. Och det var så himla smarriga! 

Processed with VSCO with c2 preset

För mig som älskar apelsinjuice blev ”Sicilian blood orange” min nya favorit!

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

Så härligt att få starta dagen med sån här bra feeling. God frukost, nya frukostfavoriter och supertrevligt sällskap. Stort tack för en bra start på dagen!

 

I samarbete med Innocent 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!