Köp höstjacka och få 20% rabatt ★

I samarbete med Röhnisch

Processed with VSCO with c2 preset

Hösten är här! Och äntligen får vi klä på oss lite riktiga kläder. Så himla härligt! Och det är ju hög tid att införskaffa hösten och vinterns jacka och här har jag ett superbra tips till er. Nämligen att om ni passar på att köpa er jacka nu mellan den 22-26 september får ni 20% rabatt på Röhnisch outerwear! Hur bra??

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Alltså kan ni passa på att köpa den jackan jag har på mig och få den till superbra pris! Hur snygg i höst? En glansig parkas som dessutom är Flourcarbon Free (alltså bra för miljon!) och så finns den i tre färger, bla i en snygg mörkgrön färg. Lite sugen på den också…

Uppge koden JKAW16JD när du handlar så får du 20% rabatt – Så bra!!

Kolla in Röhnisch fina jackor här!
 

I samarbete med Röhnisch

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • I love that jacket! What size do you have?

  Marjukka 2017-09-05 22:40:52
  Svara
 • Hej! Först vill jag bara säga att ni är grymma vanja o du! Det var faktiskt första gången jag lyssnade på er podd(första podden någonsin jag lyssnat på tror jag..?) Och ni är så mysiga att lyssna på och stor tummen upp för era nya äventyr tillsammans!

  Sen en undrar jag just över parkasen du har på dig, är det en vinterjacka som klarar -20 eller är det bara en tunnare höstjacka? Infon på rönish hemsida var lite luddig tycker jag, hihi. Bra med vind o vatrentät men är det varm?

  Men lycka till med era nya projekt o jag kommer att fortsätta följa er båda som jag gjort i några år nu! Kram!

  Jossan 2016-09-23 10:21:33 http://None
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej Jossan 😉 Jag skulle säga att den absolut går att ha i vinter om du klär på dig ordentligt under. Den är fodrad så det är ingen tunn parkas. Dock vet jag inte om -20… Det är ju galet kalls :l Men om du har en mysig stickad under och halsduk så går det säkert 😀

   Josefin Dahlberg 2016-09-23 15:53:33 http://None
   Svara
 • Gud vad snygg den var!

  Emma 2016-09-22 23:14:16 http://www.emmae.se
  Svara
 • Jättesnygg! 🙂

  Amanda 2016-09-22 16:40:44 http://amandafelicia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!