New Flares★ Cleanse update!

Processed with VSCO with c2 presetJacka Mango ★ Blus Second Female ★ Nya Flares Crocker ★ Boots Ecco

Glad torsdag på er gullisar! Och tack för alla fina ord jag har fått efter att jag gick ut med att jag slutar på Modette (läs inlägget här!) Ni är så himla peppande och härliga, så glad över att ni finns!

Hoppas ni har en härlig torsdag! Jag har haft en väldigt rolig dag med tjejerna på redaktionen. Har suttit på redaktionen hela dagen i dag vilket är rätt ovant för mig som annars alltid springer runt på massa olika möten. Men det har varit väldigt mysigt och man får ju passa på…. Det är ju bara en vecka kvar. SÅ GALET! Men i alla fall.. Jag kör ju cleanse den här veckan och till min stora förvåning har det gått strålande. Jag har mått prima, bara lite huvudvärk men annars bra, pigg, glad och inte sugen på socker – fram tills i dag. I morse kändes allt tipptopp men vid lunch kändes det som att jag åt hö…. Och nu på eftermiddagen undrar jag bara VART ÄR GODISET!?! Jag är så galet nära på att köpa naturgodis på vägen hem. Ni vet dom där mandlarna med choklad och lakrisöverdrag? Alltsååå…….. Men nej! Det är bara morgondagen kvar sen är jag klar. Och jag tänker ge mig själv att kvällen är fri. Alltså att cleansen slutar typ tidig middag så jag kan ha fredagsmys sen :))) Haha…  Det ska bli så gott! Men ändå nöjd med mig själv att jag hållt mig dessa dagar, det är ju typ rekord. Och jag måste säga att det är inte hö jag får äta men just till lunch har jag tröttnat lite på sallad utan dessing… MEN jag fick en galet god yoghurtgrej till mellanmål gjord på cashew och cocos med bär och cocosflingor – det var typ en efterrätt. Den kommer jag lätt gå dit och äta nu efter cleansen är klar. Mums! 

Ha en mysig kväll gullisar! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • hej, jag undrar om du har tips p sneakers att ha inför hösten, är fast i att inte hitta ngra

  LISA 2016-09-23 14:08:46 http://None
  Svara
 • Ska också börja köra cleanse de kommande veckorna

  Emma 2016-09-22 21:10:24 http://www.emmae.se
  Svara
 • Love your jacket so so much!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Lucie 2016-09-22 20:51:51 http://thefrenchpier.blogspot.com/
  Svara
 • Go Jossan! Du är grym som klarar detta! 😀 OM det nu är så att du kommer äta raw food hemma eller så och vill ha en god (nyttig också så klart) dressing till så har jag ett tips som jag verkligen älskar. Tahini, citronsaft, vatten, vitlök och vatten (har tyvärr inga exakta mått, jag kör på känsla). Blanda, blanda, blanda, kanske lite mer vatten till önskad konsistens. Så gott att ringla över sallad alltså! Min favvodressing i alla fall 😀 Btw, om man inte har i så mycket vatten i, så att den är lite tjockare, är den perfekt att ha som dipp till morotsstavar, selleri, gurka osv. Nomnomnom! Ha nu en fin kväll och sorry för en jätteeeelååång kommentar <3

  Ellen 2016-09-22 20:45:41 http://ellfi.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!