My New Magic Jacket★

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Alltså huuuur fin är den här jackan? Jag är HELT KÄR!!! Klickade hem den från Loavies förra veckan och fick den i dag. Jag är så peppad på hösten att det är ett skämt. Det vädret vi har just nu är ju det ULTIMATA klädvädret.. I love it!! Jag har proppat garderoben med massa nya plagg jag ska visa er snart!! Så taggad, vill ha på mig allt på en gång, haha… Så nu behöver jag verkligen rensa ur de gamla. DÄRFÖR är det ju bra att jag och Vanja ska ha bloppis i vårt nya kontor söndagen den 2/10 – BOKA IN!!! 

Cleanse update: Nu tar jag mig friheten och avslutar min cleanse.. Man kan väl inte cleansa en hel fredag?? Är det ens tillåtet att INTE äta godis en fredag? Jag tror inte det. Så nu ska jag och handla middag och såklart massa gotti!! Jag ska inte överdriva men lite godis, lite naturgodis, lite cola, kanske liiiiite glass? Ja, vi får helt enkelt se var det här slutar.. Ha en MAGISK fredag gullisar!! Puss J

I LOVE this jacket I got from Loavies. Such a cool jacket that will make all of my outfits so much more fun!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!