Vad vill ni höra om? ❥

onmymind

HÖRRNI! Jag har en nyhet på bloggen! Jag ska göra en egen minipodcast till er varje vecka. Hur kul? Jag är så pepp!

Jag kommer alltså att spela in ett kort avsnitt i veckan på ca 10-20 minuter där jag berättar hur jag tänker och känner kring olika saker. Eftersom poddisen typ är det bästa som har hänt mig och jag känner att jag älskar det formatet, eller ja jag älskar att babbla.. Så vill jag göra mer av det och känner att det här är ett grymt format som ger något nytt och fördjupande till bloggen 🙂 Håller ni med?

Så nu vill jag veta vad ni vill att jag ska prata om. Varje vecka har ett ämne och självklart tänker jag köra ett avsnitt med om hur och varför jag slutade dricka, jag tror att jag få in ännu mer känslor i att prata om det i stället för att bara skriva. Men jag vill också prata om ”Dream big”, ”Fuck it”, och gå inte mer på hur jag tänker kring det. 

MEN jag vill ju såklart veta vad ni vill höra om!! Så hit me! Kommentera! 

PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Åh vilken bra ide älskar poddar! Lättare att få ett djup där! Vill gärna höra mer om din upplevelse av olika arbetsplatser, individer du mött som inspirerat men även som inte inspirerat. Vad tänker du gör en individ framgångsrik och utvecklas på arbetet. Har själv mött så många som inte gillar att arbeta som bara tycker det är jobbigt som vill ligga på soffan och ändå tjäna pengar. När jag var yngre så kände jag också att jobb inte alls kändes inspirerande men så mötte jag en chef och en arbetsplats som var så utvecklande och rolig.

  Linnea 2016-09-27 14:01:07 http://None
  Svara
 • Jag undrar hur man ska känna sig så pepp som det bara går på morgonen. Älskar den känslan (gärna om den hänger med under större delen av dagen) men har inte alltid lyxen att naturligt vakna upp med den! Kram, Ida

  Ida 2016-09-27 12:10:59 http://nouw.com/idaolssonholmqvist
  Svara
 • Hej Josefin!! Jag älskar den här idén! Jag skulle jättegärna vilja höra mer om saker du varit med om i din karriär, och roliga/konstiga berättelser från mediabranchen. Om du har några sådana. Annars är du ju grym på att peppa och inspirera karriärsmässigt, det kan man aldrig få för mycket av!

  p.s. Jag har tipsat om din nya podd i Mådagskollen på Devote! Så du vet. 🙂 Hoppas att många börjar följa den.

  KRAM!

  Elin Nylund 2016-09-26 14:57:59 http://www.elinnylund.se
  Svara
 • Vilken kul idé! Ser fram emot det 🙂
  – Tips på en härlig kväll med vänner utan alkohol?
  – Smink och hudvård
  – Vad rutiner i vardagen innebär för dig.

  Och ja, även fast du minivloggar på snapchat skulle det vara roligt med minivloggar!

  Kram!

  Maila 2016-09-25 19:18:27 http://None
  Svara
 • Hej Jossan!
  Jag tycker det skulle vara kul att höra lite om hur du ser på att vara singel vs. vara i ett förhållande.
  Hur det är att bo i Sthlm som singel, och hur går det till när man träffar någon? Är det Tinder, krogen, vid ketchuphyllan? Bästa raggningstipsen, uteställena osv!
  Är själv snart 30 och singel ( som jag visserligen trivs som ) men har för första ggn i mitt liv börjat tänka att det är dags att träffa någon och skulle behöva tips 🙂
  Kul med med minipoddis! Kram Tilda

  Tilda 2016-09-25 18:18:18 http://None
  Svara
 • Jag håller med Linn, en minivlogg hade varit superkul! 🙂 Gillar din & Vanjas podd oerhört mycket. Tack för all inspiration som du ger. 🙂

  Lina 2016-09-25 16:08:17 http://None
  Svara
 • Mode och stilknep och sen skulle jag bara vilja höra lite allmänt Josefinpepp

  mimmi 2016-09-25 15:07:48 http://None
  Svara
 • Jag skulle tycka det skulle vara kul att du pratade om typ ditt liv som tonåring. Alltså hur det var i skolan, kompisar och hur du tänkte och tyckte då! Eftersom jag och säkert många andra som läser din blogg är tonåringar skulle det vara intressant att höra 🙂

  Elise 2016-09-24 21:06:07 http://nouw.com/lindkvistliljeholm
  Svara
 • Vill höra lite om stil, inredning och smink. Tips på nya produkter och hur man kan snajda till vardagen lite extra och våga. Måste även tipsa om att jag var in på Sephora och de har fått in Lipstick Queen, köpte på mig ett helt gäng med nya läpprodukter hem. Vårdande och fantastisk konsistens och färg 🙂

  Sandra 2016-09-24 20:06:44 http://None
  Svara
 • Oj, så svårt att komma på nu! Eller alltså, vill egentligen höra om så himla mycket. Som någon nämnt här innan är jag också intresserad av vad du tänker och har för relation till stress och ångest. Jag är just nu sjukskriven för utmattningssyndrom och har ovanpå det okontrollerad ångest, det är alltså ett ämne som berör min vardag varje, varje dag.

  Har du några erfarenheter av det, okontrollerad stress och ångest? Hur tacklar du det på bästa sätt, och vilka tips har du till andra?

  <3

  Ellen 2016-09-24 18:42:00 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Tycker att det är otroligt kul att lyssna/höra dig prata på din och Vanjas podd – börjat lyssna för ca 2 veckor sedan så har hur mycket avsnitt som helst (och jag älskar det!).
  Skulle vara superkul att höra om du har någon ”safe-outfit” – alltså om du har någon speciell outfit du vet alltid funkar att ha på dig om du känner dig oinspirerad eller inte vet vad du ska ha på dig osv någon dag.
  En till grej: Har du några älsklingsplagg/accessoarer som du absolut inte skulle kunna leva utan?
  Tycker du är helt amazeballs – sjukt peppande och mysig.
  Ha en superfin dag!

  Thess 2016-09-24 17:31:24 http://None
  Svara
 • Shit vad kull!!! Drömmen! vill ju bara ha mer av er podd!

  Skulle vilja höra din tanke och gärna en djupdykning om om ämnen såsom:
  stress
  hur man gör om en dålig dag till en bra dag
  oro över framtiden (vad gäller tex karriär och vad man ska bli när man blir ”stor”)
  prestationsångest
  må dåligt över träning
  skita i vad andra tycker
  dieter
  hur man under en vecka ska hålla städat och ordning hemma (haha bara jag eller blir det kaoooos efter 2 dagar när man just städat)
  hur du hittar inspiration

  Ett annat tips är att kolla in podden Monkey Mindset, han kör 10-25 minuter långa roddar om olika ämnen hur man ska tänka i olika situationer. :)))) Där kan du nog hitta inspo!!

  M 2016-09-24 15:06:19 http://None
  Svara
 • Jossan! Det här kanske inte hör till ämnet men kan du inte göra minipodden till en minivlogg istället? Att du gör små dagboksklipp som du spelar in på film? Det behöver inte vara att du tar med kameran under en hel dag utan mer att du kanske slår på kameran när du sitter hemma och pratar om vad som händer i ditt liv just nu. Något du funderat över eller så där. Tycker de små videoklippen på din youtube är så roliga nämligen 🙂 Det här skulle i alla fall jag tycka var jättekul!

  Linn 2016-09-24 13:10:32 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!