Fashion Against Hate❥

I samarbete med Telia

Processed with VSCO with hb2 preset

För mig är det en självklarhet att nätet ska vara en plats för information och inspiration. Att vi ska gilla, dela och peppa varann. Detta är något Telia jobbar stenhårt för och jag är superglad att jag får vara med på tåget och sprida detta VIKTIGA budskap! Tidigare i år lanserade Telia kampanjen #HataHat och de släppet surfen fri på sociala medier för att uppmana till att ta ställning för ett schysstare klimat på nätet! Självklart var jag med redan då!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Nu är det dags för en ny kampanj som jag bara älskar! Den heter ”Fashion against hate” och är ett samarbete med butiken APlace där de gett tre formgivare uppgiften att ta fram budskapet på valfritt sätt. Och jag ÄLSKAR dessa produkter jag har på bilderna – hur snygga? Plaggen och accessoarerna lanseras i samband med en vernissage på APlace den 28e september och kommer att säljas i butik och online. Läs mer om denna viktiga och snygga kampanj HÄR!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Hörrni nu sprider vi massa kärlek tillsammans!!

I samarbete med Telia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!