Recept till en mysig höstfrukost ❥

Processed with VSCO with c2 preset God morgon veckans bästa dag! Som ni vet älskar jag ju söndagar. Veckans mysigaste dag! På söndagar får man bara göra mysa saker, allt annat är förbjudet. Därför börjar jag den här morgonen med en mysig frukost!

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

En smoothie gjord på 1 dl fryst mango, 1 dl frysta jordgubbar, 1 dl mandelmjölk och toppad med lite jordnötssmör och chiafrön. Mums!

Processed with VSCO with c2 preset En annan viktig sak när man ska göra mysig söndagsfrukost är att ha blommor hemma. Det gör lixom hela känslan. Hur magiska är dessa som jag hittade på Bondens marknad i går? 

Processed with VSCO with c2 preset

Ha en mysig söndag gullisar! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Menar verkligen ingenting illa, men var det där allting du åt till frukost? Hehe, jag skulle aaaaldrig bli mätt på så lite, behöver typ 5ggr så mycket mat som den smoothien haha. 🙂

  Sofia 2016-09-26 18:56:09 http://None
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jag har aldrig varit en frukostperson. Är typ aldrig hungrig när jag vaknar men har börjat med att försöka få i mig gröt på vardagsmornarna men får typ tvinga i mig den… Men på helgerna brukar jag först ta något litet och sen maxa på efter några timmar :)) Men alla är ju olika såklart! Kram!

   Josefin Dahlberg 2016-09-26 20:47:14 http://None
   Svara
 • Ser så gott ut!

  Alexandra 2016-09-25 22:56:09 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!