God morgon bästa ni ❥

Processed with VSCO with hb2 preset

God morgon gullisar!! Hoppas ni har sovit gott och har en mysig morgon!

Processed with VSCO with hb2 preset

Här är lite bilder från min frulle igår när jag gjorde en skål med chiapuddig med en klick fryst smoothie gjord på hallon och mango och toppat med jordnötssmör. MUMS!

Processed with VSCO with hb2 preset

Hallå, har ni sett min nya tatuering jag gjorde i New York? Det är en sol/stjärna typ… En kille på mitt jobb hade en sån och jag tyckte den var magisk så frågade jag om jag fick härma och det fick jag! Men när jag var på tatueringsstudion i NY hittade jag inte bilden så ritade den på en lapp så som jag mindes den och det blev ju superbra. Så nöjd!

Processed with VSCO with hb2 preset

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå ut och äta lite frulle innan det är dags att åka och podda. Vi ses där!! PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!