Tacksam❥

Processed with VSCO with hb2 preset

God morgon gullisar! Jag hoppas ni mår bra! Alltså på riktigt. Jag känner mig så extra tacksamhet över livet i dag. Att jag får vakna upp nykter efter en utekväll, att jag får vakna utan ångest och känna en kittlande känsla i kroppen. Jag är lixom lite pirrig i livet just nu, det är ju så mycket som händer!! Jag hoppas att ni också mår bra och känner er pirriga över livet ofta. Livet är för kort för att inte göra det! Såklart kan man inte alltid gå runt och må superduperbra men den här känslan borde man ha rätt ofta tycker jag annars är det något som inte stämmer. Och då måste man våga ta i tur med det!! Jag kände att det var en del grejer som låg i vägen för min lycka tidigare i år men är så himla glad över att jag förstod vad det var och gjorde något åt det 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!