Min tid på Modette ❥

Hej på er bästa! I fredags gjorde jag min sista dag på Modette… Det känns så kontigt men också så rätt! Efter snart tre år är det dags för mig att gå vidare och testa nya saker. Och jag är otroligt peppad! Men det har varit en underbar tid och nu tänkte jag visa er lite vad som har hänt under dessa år. Jag började alltså på Modette i januari 2014 tillsammans med Joanna Fingal som då var vår moderedaktör. Jag hade inte gjort något liknande innan och var livrädd men också säker på att jag skulle göra ett bra jobb. 
Så här såg vi ut när vi hade gjort vår första dag på Modetteredaktionen! 
Modette är mitt första ”riktiga” jobb, alltså heltidsjobb och jag visste inte riktigt vad det innebar så jag jobbade typ dygnet runt och la verkligen ner min själ i min sajt. Vilket jag är glad över i dag, för det blev ju så himla bra!
Några veckor senare hade vi en lanseringsmiddag där vi bjöd in våra bloggare och vänner för att fira vårt nya jobb!
Vår blogguppställning såg annorlunda ut då, här tillsammans med Molly och Therese!
Jag har fått resa en hel del i mitt jobb, här var jag i Paris för att intervjua den här coola It tjejen Jeanne Damas.
Till hösten gick Joanna vidare och jag tog över Modette i egna händer men tillsammans med våra grymma bloggare och anställde vår tidigare praktikat Lisa som gjorde ett grymt jobb!
Som var med mig på Chicgalan när jag vann ”Årets chicaste bloggare” – Tackar!!
Något jag fått göra några gånger under dessa år är att säga hejdå till mina grymma tjejer. Men så är det ju när man jobbar med drivna, superbraiga brudar – de är andra som rycker i dem. Lisa jobbar i dag på ELLE där hon gör ett grymt jobb! Heja dig!
För ett och ett halvt år sen pratade jag högt på kontoret om att jag ville bredda utbudet bland våra Modettebloggare. Jag vill få in någon som var över 30 och helst hade barn för att kunna hitta en ny målgrupp till sajten. Då tipsade vår säljare Corinne om sin kompis Vanja som jag då inte visste vem det var. Vi tog en lunch och resten är historia. Kanske det jag är mest tacksam över av allt som hänt dessa år. Att jag träffade min soul sister som jag nu ska skapa nya äventyr tillsammans med. Love u!! Och tack Corinne!!
Vi jobbade dynget runt med vår nya satsning It Girls som vi under våren 2015 spelade in och där Salem vann. Och det är så jäkla härftigt vad som har hänt henne sen hon vann. Så sjukt stolt över henne och att vi lyckats göra ett format där vi ger tjejer en unik chans att komma in i branschen! 
På modeveckan tog jag med mig årets It girls tjejer och såklart fick de lagtröjor 🙂
Jag har fått jobba med många grymma bloggare under åren, här med Lisa Tellbe!
Jag har haft många Modette kick offs genom åren. Vi har ofta varit hemma hos mig där jag pyntat fint för att göra mina tjejer glad och peppade!
 Under den här tiden har jag även fått uppfylla min dröm och skapat en egen smyckeskollektion – DREAM BIG!
Alltså SÅ många gryma brudar jag fått jobba med. Så glad över det!
Modettemiddag och såklart med kamerorna i högsta hugg!!
Team Modette! 
Vi hade en Modettefrulle på Riche där vi berättade om trender bland unga tjejer på webben för pr-byrårer och mediebyråer. Och vi spåde bananen som årets trendfrukost 2015/2016 efter ananasen och vi hade ju helt klart rätt – det var/är ju fan bananer överallt!! Och såklart fick alla en banan med sig hem!
Jag lyckades tjata till mig att få göra om It Girls portalen och vi hade lanseringsfest för att fira den nya designen (som är såååå gullig!).
It Girls!!
Såklart var hela Modettegänget på plats!
På julfesten vann jag ”Årets ambassadör” för andra året i rad. Blev så glad! Tack big bosses!! 
Vi spelade in vår andra säsong av It Girls där vi verkligen fick till drömjurygäster i varje program. Här tillsammans med Michaela Forni och Bianca Ingrosso! 
Jag har drömt om att vara programledare sen jag gick tv-produktion på gymnaistet och tänkt att jag fått leda två säsonger av ett program jag varit med och skapat. Så magiskt ju!
Och bästa Tuva vann!! Hurrra!! Som jag sen åkte till New York med och kan bara säga att hon är en fantastisk tjej och att alla borde följa henne. Så mycket inspiration!
 Årets Modettelunch på modeveckan. Det var även där jag berättade för tjejerna att jag skulle sluta och att det var min sista Modettelunch. Och ja, jag började gråta…
För jag har verkligen lagt ner min själ på Modette och alla brudar som kommit och gått mellan åren. Jag slutar inte för att jag inte trivs – utan för jag inte hinner med allt. Hade jag fått välja hade jag ökat timmarna på dygnet så att jag kunde fortsätta driva denna underbara sajt! Jag har fortfarande så mycket idéer och tankar men jag får ta med mig dem och göra dem på andra sätt. Och det känns faktiskt rikigt bra. Men det känns också tråkigt att inte länge få jobba med så här många grymma brudar!! Jag kommer ändå sakna att vara ”Modette mamma” och fixa och dona hela tiden. 
 
Jag är galet tacksam över att jag fick det där samtalet i december 2013 av någon som ringde från Nyheter24-gruppen och som ville träffa mig för att berätta mer om ett jobb som Modettes nya chefredaktör. Jag hade ingen aning om vad det innebar då men det blir ju så jäkla bra. Och helt plötsligt satt jag på ett jobb jag hade drömt om sen jag var 15 år. Så himla häftigt! Och efter allt jag lärt mig under dessa år känner jag mig galet redo att uppfylla fler drömmar. Nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilka härliga år du haft Josefine, och jag kan tänka mig att du lärt dig mycket på vägen. Du är en sann inspiratör och jag är så glad att jag funnit dig här i bloggvärlden och kommer definitivt att fortsätta läsa dina inspirerande inlägg även här <3 tack du!

  STOR kram!

  Sriwanna 2016-10-11 18:04:52 http://sriwanna.elsasentourage.se/
  Svara
 • Alltså Jossan, du är så jäkla bra! Ditt driv, din glöd och det du tar dig för och sliter med blir magi. Jag hejar på dig – on the front row of your catwalk of your dreams. Med en jäkla massa härliga brudar (& säkert en hel drös med dudes också) i mitt sällskap! Massa kärlek och pepp till dig! <3 <3 <3

  Jamie 2016-10-04 23:55:39 http://jamie.itgirls.se
  Svara
 • Hittar inte din nya blogg på blogkeen,kommer den finnas där sen? Lättare att följa då!:)

  Moa 2016-10-04 23:22:30 http://None
  Svara
 • sa fint o peppigt inlagg!!!!

  elin 2016-10-04 22:16:51 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Du är sådan otrolig stor inspiration. Alltid så positiv. Du hjälper och inspirerar så många tjejer <3

  Elin 2016-10-04 10:42:40 http://None
  Svara
 • Härligt första inlägg och jag ser så fram emot dina/era framtida äventyr!

  Marika 2016-10-04 08:31:03 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!