Lunch Yoga ❥

God morgon gullisar! Hoppas ni mår bra! Det gör jag, i dag känner jag mih pigg men i går var jag heeeelt slut. Den här omställningen tog hårdare på mig än jag trodde. Jag hade ett möte på förmiddagen, kämpade mig dit och efter det gick jag på lunchyoga på Yogayama och det var kanske det bästa jag gjort för mig själv på länge. Och jag insåg där på mattan att jag knappt yogat sen Costa Rica och det är lixom nio månader sen… Men nu är jag tillbaka! Jag har nämligen signat upp mig på Fitness collection som är en app där du kan träna och yoga på olika ställen över hela stan. Så jäkla bra! Så nu ska jag köra olika typer av yoga på olika studios hela hösten. 
Jag älskade det här yogapasset jag var på i går så jag tror jag kommer köra det på tisdagar och sen variera mitt andra pass. För två yogapass ska jag få in i mina veckor. Det ska bli så skönt att ha en rutin för att landa och må bra i yogan igen. För jag vet ju att jag mår så otroligt bra av det. Det känns fantastiskt att vara igång igen! 
Men när jag kom hem från yogan totaldeckade jag på soffan i tre timmar. Jag kom inte upp. Jag sov typ två timmar och resten av tiden låg jag bara där. Men senare under kvällen fick jag energi, skönt. Och nu känner jag mig som sagt piggare! Nu ska jag börja den här dagen med att äta en dunderfrulle så jag är pigg hela den här dagen!! Vi hörs snart, puss J!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Underbart med yoga, men skulle behöva prioritera det mer själv också.

  Ville bara säga att jag skrattade högt på tvärbanan idag när jag lyssnade på veckans podd. "Tacka blommorna för stt jag är här idag", hihi!

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag varje dag kommenterar och tipsar om olika poddar – eller följ poddkollen på insta 🙂

  Poddkollen 2016-10-05 19:14:16 http://Poddkollen.se
  Svara
 • Yoga verkar så otroligt härligt, hade jag inte varit så otroligt nervös inför att börja skulle jag nog redan gjort det. <3

  2016-10-05 16:22:09 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!