Goal Detox ★ Day 3

Okej, nu är det dags för det tredje steget på vår ”5 Day Goal Detox”. Hur har det gått med de första stegen för er? Har ni skrivit ner era 25 mål? Ringat in fem som känns viktiga just nu och valt ett som ni ska uppnå den här månaden? Om du inte förstår vad jag pratar om – läs det här inlägget! 
Nu är det alltså den tredje dagen och vi har en tredje uppgift som ni kan se på bilden nedan:
 
Vi ska alltså ”Break your goal down”. Alltså dela upp målet i mindre delmål. Det här tycker jag är supersmart! Om du bara har ett större mål är det lixom svårt att veta var man ska börja, allt känns väldigt mycket och det blir lätt att man inte gör något alls. Men genom det här kommer du kunna beta av en sak i taget!
Mitt mål den här månaden är ju att komma igång med min Youtube-kanal. Och så här har jag delat upp det målet till flera mindre mål.
1. Fråga mina bloggläsare vad de vill se (vet att jag gjort det förut men nu får peppa mig igen nu så jag kan kickstarta detta!)
2. Göra ett schema för en månad framåt med en video i veckan och vad den ska innehålla. 
3. Fixa en headerbild till kanalen
4. Filma första avsnittet och redigera. 
5. Be Youtube-stjärnan Vanja om feedback. 
6. Publicera första avsnittet!
Så nu har jag helt plötsligt sex olika mål att jobba utifrån. Jag har satt målen i den ordning där det vitkigaste målet kommer först. Så nu är det ju bara att börja beta av! Jag tog både ”större” mål som att ”filma första avsnittet” men också mindre mål som ”fixa headerbild till kanalen” vilket är ett väldigt eneklt mål som gör att jag ganska lätt kan boka av det och då får kraft och energi att bocka av fler! 
I morgon är det dags för steg 4 och jag ser redan nu att jag längtar efter att få göra det 🙂
Kör nu tjejer! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det skulle vara superkul att se en tattoo tag video! (dock osäker på om det är så det kallas..) Men i alla fall en video där du visar och berättar lite om dina tatueringar. Skulle verkligen vara så spännande! Är supertaggad för att se dina videos och peppar massa från andra sidan dataskärmen.

  Lots of love, you rock!

  Pernilla 2016-10-13 22:51:17 http://None
  Svara
 • Älskade de klippet ifrån newyork de kändes väldigt du så fler liknande klipp skulle jag vilja se

  Kram

  Tess 2016-10-13 20:23:11 http://nouw.com/thessans
  Svara
 • Jag har ett litet tips till dig! Jag tänker såhär. Att om man följer dig, så gillar man ju förmodligen dig. Och om man gillar dig så är man säkert en härlig, peppig skön människa. Dessa människor borde ju bli kompisar! Kan du inte ha ett hitta vänner-inlägg?! Som tex blondinbella haft en gång. Man får alltså kommentera i det inlägget lite om sig själv, var man bor och hur man nås.
  Det kan ju vara lite svårt att hitta nära vänner i vuxen ålder. Särskilt peppiga, positiva och mysiga människor.
  Håller tummarna för detta ?
  Kram!

  Sofi 2016-10-13 02:00:22 http://None
  Svara
 • VIll se massa vloggar! Tips att titta på andra youtubers vloggar (typ Therese Lindgren, Ida Warg osvosv) för att få tips och inspiration. Kramar, du är så bra!

  Sofia 2016-10-12 14:21:12 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  I bloglovin’ kan man inte läsa hela dina inlägg som man kunde förut. Man måste trycka på "läs hela inlägget här.." Och slussas då vidare till blogg.se och den sidan känns inte riktigt anpassad för mobilen tyvärr. Ville bara säga det då jag läser bloggar via bloglovin’ och tänker att jag inte är ensam om det. Tänkte att du kunde titta på det eller höra om det går att fixa.
  Puss

  Cecilia 2016-10-12 12:42:44 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!