Drömkontoret snart klart ★

Ni som följer mig på Instastories har ju sett att vi hållt på att fixa i drömkonotret den här veckan. Och nu börjar det bli klart och det blir helt magiskt! Jag kan inte förstå att jag kommer sitta och jobba här, det är helt galet! Jag är så galet taggad på den här hösten nu att det är ett skämt. Heja mitt nya liv!
Som ni vet har jag ju varit sjuk den här veckan eller ja jag är fortfarande rätt risig men det har lixom inte gått att stanna i sängen. Jag vill bara få klart drömkontoret så kan jag vila i helgen! I går köpte vi massa blommor och växter och i dag ska vi köpa ännu meeeeer!
Mitt nya äventyr är här och jag är så jäkla glad över att jag tagit detta beslut. Det känns bara så jäkla rätt! Vi ses på Instastories bästa ni. Puss J!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!