Goal Detox ★ Vision board

Det fjärde steget på vår ”5 Day Goal Detox” som vi kör den här veckan är att göra ett peppigt kollage som håller dig motiverad. Du kan göra det på datorn eller klippa och klistra. Jag gjorde ett på datorn nu men har påbörjat ett som jag gör för hand och som jag ska ha här hemma så att jag ser det varje dag och bli påmind om mina mål. Och jag har satt detta kollage som min bakgrundbild på datorn så jag ser även det här kollaget varje dag. 
Jag har samlat bilder som passar till många av min 25 mål. För även om jag bara ska börja jobba aktivt med ett utan målen är ju detta den stora målbilden som får mig motiverad att uppnå ett mål i taget. 
Det är viktigt att bli påmind om sina mål och framförallt varför man gör dem. Så att man orkar kämpa lite extra de där dagarna då det känns lite svårare! Och det hjälper ju verkligen Vision boraden till med. Så klipp och klistra med er nu!! 🙂
Vill du veta mer om ”5 day goal detox”? ★ Läs mitt första inlägg om att sätta mål här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!