Day 5 ★ Fira!

Förra veckan körde jag ju ”5 Day Goal Detox” som går ut på att jobba med sina mål (Läs mer om det här!). Och jag lät ju er vara med på resan och uppmanade er att göra samma sak men missade att lägga upp det roligaste steget av dem alla nämligen att fira! Enligt modellen ska man den femte dagen alltså på fredagar fira att man jobbar mot sina mål. Ge sig själv något fint eller göra något man gillar för att ge sig själv beröm. Så himla bra grej ju 🙂 Och så klart tog jag detta steg på allvar och gick ut på shoppingrunda i helgen. Kassarna blev många och nu ska jag visa min två favroiter från helgens shopping. Kanske det minsta i mina kassar men ändå det roligaste. Nämligen fina örhängen!
Alltså huuuuur magiska är dessa örhängen som jag hittade på Mango? Den hängde en till stjärna på dem längst ner men den klippte jag av. Helt KÄR i dom här!!
Alltså en glittermåne, kan det bli finare?
Och dessa gröna ögon som jag också hittade på Mango, så jäkla fina! Blev så sjukt glad och helt till mig när jag såg dem hänga vid kassan. Sånna här köp är det bästa jag vet!! Dessa små godingar som typ kostar hundra spänn gör ju hela dagen så mycket roligare. Jag har på mig dem i dag och ska snart visa upp dagens outfit för er 🙂 Håll utkik! Hoppas ni har en härlig måndag. PUSS J!
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Alltså hur underbar är inte hela din smyckesgarderob!!!! Älskar varenda smycke! Och den blusen, vart är den ifrån, helt magisk?!

  Förövrigt kollade jag nyss på senaste Vanja-vloggen från ert kontor och blev proppfull av inspiration på bara några minuter. Jisses vad ni har gjort en kanonbra jobb. Heja er <333

  Johanna 2016-10-20 05:37:08 http://nouw.com/augustibarnet
  Svara
 • Älskar båda! Samt hela konceptet ju såklart!! Så viktigt att fira sina bedrifter, however small or big liksom. Glitter-månen passar så sjukt fint till stjärn-toppen också, känns 90taligt drömmigt <3 <3 <3

  elin 2016-10-19 01:49:06 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag kollar ofta in på din blogg? riktigt fin, och tycker du har det lilla extra med skapa snygga outfits MEN tycker du kanske skriva vart du köpt kläderna?

  Julia 2016-10-17 19:25:11 http://None
  Svara
 • Kanske off topic men wow vilka kindben på dessa bilder! bra highlightat <3

  ISA 2016-10-17 17:33:25 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • SuperSnygga örhängen ?
  Tack för att du är då peppig och glad ??

  Emelie 2016-10-17 16:24:13 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!