Min dag i bilder ❥

Hej fina ni, hoppas ni har haft en bra tisdag. Jag tänker visa er hur min dag såg ut med 12 bilder. Började med frukost hemma. Gjorde en smoothie bowl på frysta jordgubbar, hallon och mandelmjölk och toppade med bär, kokos och skivad banan. Mums!
Efter lite morgonjobb gick jag till kontoret och hämtade vår kontorshund (!!!) och gick ut på en promis. Så himla mysigt!
Sen var det dags för lunch på Gina tricots showroom. Vi åt nya trendlunchen Poké bowl (har ni testat?) och snackade om kärlek, dejter och killar. Lika mysigt som vanligt!
Efter det var det dags för möte med Mira på Wienercafeet och vi planerade ett event för ett superoligt samarbete jag snart ska göra som jag kommer BJUDA ER TILL. Hur roligt? Dock ett par månader kvar men ska berätta mer så snart jag kan!
Sen jag gick till en Gina tricot butik för att välja en outfit till ett kommande samarbete ni snart kommer att se på min Instagram!
När jag kom hem var jag gaaaalet trött. Sen jag slutade på Modette och fick mer fria dagar har jag varit helt slut på eftermiddagrna så jag tog en nap på soffan. Det braiga med att vara egen är att jag själv kan bestämma när jag vill jobba. Så jag tog en nap då och jobbar nu i stället 🙂
Sen svidade jag om, tog på mig min jeansjacka med nitar från Gina, genomskilllig topp från Zara och mina nya Storiesjeans och gick till…
En julmiddag tillsammans med River Island. Så mysigt att få smygfira lite jul!Gjorde en choker av julpyntet så att jag passade in 🙂Härligt sällskap hade man ju! Rami (aka Lena) freestylade med julpyntet också… Middagen var på SLOTTET!! Hur fett? Så himla fint!Köpte med lite godis hem och sitter nu och jobbar av det sista för dagen men snart blir det sängen för i morgon bitti kickar min träning igång! Jag och Celina ska köra igång Kaylas träningsprogram igen. Så hej tre månader av träning. Peppad! 
Vi ses i morgon bästa ni! Puss J
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Är det din eller Miras superfina kalender? Undrar så vart det underbara röda fodralet är ifrån???

  Hannah 2016-10-25 01:05:13 http://None
  Svara
 • meen vad är det för kontorshund ni har? :O Vart kommer den ifrån?

  Karin 2016-10-20 19:22:35 http://None
  Svara
 • Vilken fullspäckad dag. Skönt att få avsluta den med lite godis! 🙂

  2016-10-20 17:09:44 http://None
  Svara
 • Bästa Jossan! Kan du inte skriva mer om Kayla-programmet? Använder du appen eller utgår du bara från pdf:en som finns lite överallt på internet? Jag har velat träna utifrån hennes program så många gånger men inte vetat hur och i vilken ände jag skall börja.

  Fatimah ayyad 2016-10-20 12:41:41 http://potatoesandphotos.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!