Vill du spara pengar? ★ Jämför priset innan du handlar!

I samarbete med Prisjakt
Ingen har väl missat att jag och Vanja äntligen flyttat in i vårt drömkontor. Vi har gjort klart vårt rum men nu är det dags för köket. Vi ska köpa fina tallrikar, muggar och glas så vi kan ha både goda men också fina luncher. Och dessa kommer vi såklart att kolla upp på prisjakt innan vi köper. För nu har nämligen Prisjakt en ny kategori med just karaffer, vaser och glas.
Såklart behöver vi dricksglas men såklart vill man ha några i en snygg form och de här från littala tycker jag är superfina! Och när jag jämför priset på prisjakt hittar jag dem på flera olika ställen där de kostar allt mellan 299 kr till 178 kr. Alltså hela 121 kr i mellan som du alltså kan spara om du jämför innan du shoppar!
Jag tycker även att vi ska ha sånna här miniglas som är perfekta att ta fram som vattenglas på möten. Och de här små gullisarna kan man köpa för 259 kr eller 193 kr, alltså kan du spara 66 kr om du kollar upp priset på prisjakt innan!
Såklart ska vi ha lite finglas på drömkontoret också och då skulle jag vilja ha de här från Carolina Gynning. Och även här finns det pengar att spara! Du kan köpa dem för 249 kr/st eller 195 kr/st. Om du vill ha fyra stycken av de här fina glasen kan du alltså spara 216 kr. Så bra! Spana in alla fina glas här!
 
Jag kan vara rätt snabb på att spontanköpa saker jag tycker om men det här bevisar ju att man verkligen tjänar på att vänta lite och kolla upp var man ska shoppa produkterna. Så bra grej! Och om du är sugen på en produkt men tycker att den är lite för dyr har Prisjakt en bra funktion där du kan ”bevaka priset”. Då får du ett mejl om när priset på den produkt du valt sjunker. Så smart!
Jämför fler priser på glas och porslin på Prisjakt här!
I samarbete med Prisjakt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!