Yoga, Pom & Flora och Drömkontoret ★

Happy Friday gullisar! Jag har haft en magisk morgon i dag. Den började med att klockan ringde egentligen lite föööör tidigt…. 06.30 och jag promenerade till Yogayama för ett morgonyogapass tillsammans med Rituals. Så himla mysigt och det finns ju ingen bättre start än väcka kroppen med yoga!
Sen gick jag hem, bytte om och hämta min dator. Promenerade från lyan, stannade på Pom & Flora på vägen till kontoret och köpte min favofrulle!
Galet glad över att jag bor på Söder, har fem minuter promenad till nya kontoret OCH att Pom & Flora ligger på vägen. DRÖMMEN! Så glad över mitt nya liv! Ha en magisk dag nu. Hörs sen! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Jossan!! Vill börja med att jag älskar dig blogg, ditt fantastiska tänk till livet och hur otroligt pepp du är på allt. Lagt märke att du äger mycket block och så med massa pepptexter som framsida och är så nyfiken på dessa. Främst, vart hittar du dom? (Du kanske kan tipsa om ngn hemsida eller drömmig affär) puss & tack för all inspiration och fantastisk energi du sänder ut!

    Jessica 2016-10-22 13:05:51 http://None
    Svara
  • Åh det låter som en riktigt underbar start på dagen! Var ifrån kommer den fina boken "Love, style, live"? Stora kramar <3

    Alexandra 2016-10-21 17:36:56 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!