Har ni lyssnat på veckans poddis? ❥

Glad söndag gullisar! Hoppas ni har en mysig dag! Om ni inte har lyssnat på veckans poddis än tycker jag det är en helt perfekt dag till att göra det 🙂 Jag måste säga själv att jag tycker att veckans avsnitt blev riktigt bra, haha.. Roligt, vettigt och ja oss i ett nötskal.
Lyssna här eller i poddapparna som du söker på ”Josefin och Vanja”. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag måste bara säga att jag älskar er och er inställning till livet. När jag & min man är på väg bort från strömmen (vi håller på att sälja nästan allt vi äger för att jobba på distans och resa!) och det är tyvärr många i vår närhet som är negativa till vår inställning och våra framtidsplaner. Därför är det så himla skönt att höra att det finns fler som tycker att livet är till för att levas, må bra och ha kul. Såklart är det smart att planera, spara pengar till framtiden osv osv. också men livskvalitet är såå viktigt! TACK TACK TACK TACK TACK och åter tusen tack för en underbar podd. Ni gör skillnad!

  Ebba 2016-10-31 12:52:01 http://None
  Svara
 • Man blir alltid så glad av att lyssna på er, gillar verkligen er positiva energi och att ni bjuder på er själva! 🙂

  Janina 2016-10-24 19:20:04 http://dietiststudent.com
  Svara
 • Hej! Följer din nya blogg på blogkeen men det kommer inte upp på appen när det finns nya inlägg. ? Kan ju alltid gå in på bloggen via nätet men smidigare med appen. Följde din förra blogg där!

  Moa 2016-10-23 13:15:44 http://None
  Svara
 • snälla kan ni inte börja säga podd istället för poddis och poddisen haha… älskar er men får lite rysningar i ryggraden varje gång, im sorry xP

  anna 2016-10-23 13:03:55 http://None
  Svara
 • Vilken fantastisk bild på er två!

  Emma 2016-10-23 11:56:25 http://www.emmae.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!