Hej från Amsterdam ❥

Hej gullisar! Hoppas ni mår bra! Jag har precis checkat in på mitt hotell i Amsterdam och lagt mig i den här sängen för att jobba och blogga lite innan jag ska sova 🙂 Så himla mysigt! Landade här i kväll för att gå på ett Espritevet i morgon som håller på mellan 8-16 och sen är det dags att flyga hem igen. Det ska bli så roligt och det lilla jag såg på min promenad i mörket utanför hotellet ser det så galet mysigt ut här. Jag har aldrig varit i Amserdam förut så ska bli kul att se stan i dagsljus i morgon. Nu ska jag jobba undan lite innan jag ska kolla på senaste avnittet av Divorce med Sarah Jessica Parker – Så bra!! Puss och go natt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vad hette detta fantastiskt mysiga hotell du bodde på? Jag och min sambo vill åka till Amsterdam och uppleva sommaren där och såg dina fina bilder därifrån ?☀️

  Mathilda H 2017-06-06 22:02:57
  Svara
 • På tal om ABSOLUT ingenting, så såg jag denna bilden på Caroline Gynnings blogg och tänkte direkt på dig. Som en vuxenversion av dig på något konstigt sätt. OBS: Hundra procent en komplimang pga hon är typ världens ponduskvinna.

  http://gynning.net/wp-content/uploads/2016/10/IMG_1484.jpg

  Julia 2016-10-26 12:32:56 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!