Sno stilen ★ Sarah Ellen

Dags att sno stilen igen och den här veckan vill jag tipsa om denna ursnygga tjej som jag hittade för några veckor sen. Sarah Ellen. Hur snygg är hon? Och jag ÄLSKAR hennes hår. Det får mig att vilja blondera mitt hår igen, spara ut min lugg och börja locka håret. Kanske är precis det jag ska satsa på? Okej, nu kör vi!
Hon är inte bara supersnygg och har en grym frippa, hon har även en jäkligt cool stil som jag tycker vi kan lära oss lite av. Hur snygg (och otippad) kombo med jeans, spetsblus och dunjacka!? – Love it!
Galet cool i mer rockig stil!
Älskar de här brallorna – mer mönster åt folket!
Jag vill ha hennes hår nu!! 
Perfekt vardagslook som är både cool och bekväm!
Ni förstår ju själva att ni måste följa denna böna och det gör ni här!
Och så här snor ni hennes stil! 
 

Tshirt: Här! Chocker: Här! Mönstrade byxor: Här! Spetsblus: Här! Solglasögon: Här! Jeans: Här!

(inlägget innehåller affiliatelänkar)
 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!