Vill du jobba med oss? ❥

Nu när vi ska bygga upp vår ”Josefin och Vanja värld” behöver vi förstärkning. Vi kan göra mycket men inte allt och därför behöver vi dig. Vi letar efter en tredje person till vårt team som kan hjälpa oss att sälja in poddisen till företag och ta vara på kontakter vi redan har. 
 Vi söker en målinriktad brutta med tidigare säljerfarenhet (gärna inom media) som älskar att träffa nya människor och som gillar nya utmaningar. Vi ser gärna att du bo i Stockholm, kan pendla hit eller vill flytta hit då vi vill jobba nära dig och de flesta möten sker här i stan. 
 Vi erbjuder en provisionbaserad tjänst där allt är möjligt och där du sätter gränserna. Tjänsten går utmärkt att kombinera med annat deltidsjobb/mammaledighet eller plugg. 
 Är du rätt person för jobbet? Mejla oss på [email protected] & [email protected]
 
 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!