Pyjamas pants outfit ★

Hej på er fina ni! Hur mår ni? Jag mår strålande och har haft en jäkla bra dag i dag. Kanske tack vare mina nya pyjamasbyxor.. Hur fina!? De kommer från Love Stories som har vääärldens finaste underkläder och pyjamaser. Såklart passade jag på att shoppa loss när jag var i Amsterdam då de inte har en butik i Stockholm, än. Ni måste spana in!
Hade dem i dag tillsammans med den här gulliga blusen jag köpte på Zara för ett par veckor sen. Så fin!
Köpte även ett skal till min telefon från Love Stories! Matchyyy!
Som sagt hade jag en grym dag i dag. Hade värsta jobbflowet och fick undan massor. Så himla skönt! Jag och Vanja spelde även in vårt första Youtubeklipp som kommer upp nästa vecka. Så kul! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!