Left or Right ❥ Frukost med Sofi Fahrman

Glad lördag fina ni! Jag har precis kommit hem från en promis i solen. Huuuur härligt väder? Innan jag ska dra ut till landet tänkte jag visa er vad jag gjorde i går. Jag började dagen med finfin frulle på Hotel Dimpolat där Sofi Fahrman bjud på frukost och uppdaterade oss om hennes nya app ”Left or Right”. En riktigt rolig app där du får hjälp att ta beslut. Det kan handla om vilken topp du ska ta på dig, vilken resa du borde göra eller att du frågar vilket filter du ska använda på en bild till Instagram. Så smart grej som jag absolut kommer ta hjälp av!
Som sagt fin frulle! Mums!
Jag hade trevligt sällskap av två beautyfantaster och vi pratade krämer, oljor och hy i en timme. Kul!
Att börja fredagen med detta är ju bara så ljuvligt!
Tack för en mysig morgon Sofi! Alltid lika mysigt att morgonhänga med Maggie också. Puss J
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!